Menadžeri godine Predrag Mihajlović i Dragan Filipović

15.12.2021

08:27

0

Srpska asocijacija menadžera (SAM) dodelila je tradicionalne godišnje nagrade najboljim pojedincima i kompanijama u Srbiji

Menadžeri godine Predrag Mihajlović i  Dragan Filipović
thumbnail_SAM-Gala-2021-2 - Copyright Srpska asocijacija menadžeera

Jubilarnoj 10. dodeli nagrada „SAM Gala“ u hotelu Hajat prisustvovali su članovi SAM i poslovna javnost.

Nagrade najboljim liderima 21. veka, ove godine, kada SAM obeležava uspešnu deceniju i po poslovanja, dodeljene su u četiri glavne kategorije, Menadžer godine, Mladi menadžer,

Poslodavac godine i Društveno odgovorna kompanija godine, a dodeljena je i Specijalna nagrada žirija.

Zbog izuzetnih poslovnih rezultata i vizionarskog pristupa poslovanju, u kategoriji „Menadžer godine" dodeljena su ove godine izuzetno dva priznanja, saopšteno je iz SAM.

Prema mišljenju članova i žirija SAM, menadžeri godine 2021. su Dragan Filipović, predsednik Izvršnog odbora i CEO „Đenerali Osiguranja“, i Predrag Mihajlović, predsednik Izvršnog odbora i CEO “OTP banke Srbija“.

Priznjanje i za agrar

Dobitnik nagrade u kategoriji „Mladi menadžer godine" je Igor Milenković, direktor voćarstva i povrtarstva u "Delta Agraru".

Nagradu je uručio Vlastimir Vuković, predsednik izvršnog odbora „Komercijalne banke“, članice „NLB grupacije“.

Kompanija koja je u ovoj godini ponudila najbolje radne uslove i stalne mogućnosti stručnog usavršavanja, jeste „MK Group“ koja je dobitnik nagrade u kategoriji „Poslodavac godine“.

Nagradu je uručio Dejan Turk, „A1 Srbija“ i „A1 Slovenija“.

Dobitnik nagrade u kategoriji „Društveno odgovorna kompanija“ je kompanija Šnajder elektrik“. Nagradu je uručila prošlogodišnja dobitnica priznanja „Menadžer godine“, Jasmina Knežević, direktorka „Acibadem Belmedik“.

Specijalna nagrada žirija dodeljena je Kancelariji za IT i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije za izuzetno uspešnu organizaciju procesa vakcinacije protiv COVID-19 u Srbiji.  

Kancelarija za IT i eUpravu je u protekloj godini uspešno predvodila realizaciju svih aspekata planiranja, organizovanja i upravljanja procesom vakcinacije stanovništva protiv kovid-19. Nagradu je u ime Kancelarije za IT i eUpravu primio njen direktor, Mihailo Jovanović.

U godini kada SAM obeležava 15 godina od osnivanja, dodeljeno je 15 specijalnih priznanja za menadžere koji su svojim angažovanjem posebno radili na razvoju i građenju SAM i dali veliki doprinos da SAM danas bude kredibilna asocijacija sa mrežom ljudi koji žele da menjaju stvari nabolje.

Dobitnici priznanja su Slobodan Vučićević, Bojan Radun, Stanka Pejanović, Milan Petrović, Biljana Bogovac, Dejan Turk, Borislav Miljanović, Dejan Ranđić, Dušan Basalo, Marija Desivojević Cvetković, Miro Antić, Miša Lukić, Slobodan Đinović, Vladan Simeunović i Nebojša Mandić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike