"Švajcarcem" i iz Novog Sada! Počinje letnja sezona dnevnog međunarodnog voza do Bara

12.06.2024

13:45

0

Srbijavoz objavio najnovije informacije pred letnju sezonu

"Švajcarcem" i iz Novog Sada! Počinje letnja sezona dnevnog međunarodnog voza do Bara
Copyright Foto/srbijavoz.rs

Međunarodni dnevni voz na relaciji Beograd - Bar počinje da saobraća u petak, 14. juna po letnjem redu vožnje, a od ove sezone dnevni polasci su po prvi put i iz Novog Sada i to novim švajcarskim vozom, saopštio je danas Srbijavoz.

Kako se navodi, jedan od najsavremenijih vozova saobraćaće na dnevnoj liniji na relaciji Novi Sad - Beograd - Bijelo Polje - Bar, sa polaskom iz Novog Sada svakog dana u 8.20 i iz Beograda sa stanice Beograd Centar u 9.31 časova.

Foto/srbijavoz.rs
 

Ističe se da je to treća relacija na kojoj će u saobraćaj biti pušteni novi i moderni švajcarski vozovi, sa visokim standardima udobnosti putovanja - klimatizovani su i imaju besplatan internet. Švajcarski voz saobraćaće do Bijelog Polja, gde će putnici nastaviti putovanje do Bara vozovima iz flote crnogorske železnice, što podrazumeva presedanje u Bijelom Polju.

Foto/srbijavoz.rs
 

Za to vreme, međunarodni večernji voz Zemun - Bar - Zemun u letnjoj sezoni funkcionisaće pod istim uslovima kao i do sada, bez presedanja i uz mogućnost kupovine mesta za kola za spavanje, kao i doplate za prevoz automobila.

Kompanija navodi da večernji voz za Bar polazi iz stanice Zemun svakog dana u 20.05, a iz stanice Beograd Centar u 20.30 sati.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike