OMR Grupa partner Stelantisa: Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Jeep… pod jednim krovom

02.10.2023

15:14

0

Autor: G.M.Š.

„Crossroad Adria“, članica „OMR Grupe“ distributer je brendova „Stelantisa“ za Srbiju i Crnu Goru

OMR Grupa partner Stelantisa: Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Jeep… pod jednim krovom
Ostoja Mijailović, OMR Grupa - Copyright Promo/OMR Group

„Crossroad Adria“, članica „OMR Grupe“, danas je preuzela odgovornost za zastupanje brendova „Abarth“, „Alfa Romeo“, „Fiat“, „Fiat Professional“, „Jeep“ i „Parts & Services“, čime je postala partner „Stelantisa“ na tržištima Srbije i Crne Gore, saopšteno je iz „OMR Grupe“.

- Veoma sam ponosan na timove koji su predano radili na uspešnoj tranziciji i veliko hvala „Stelantisu“ na ukazanom poverenju. Bićemo posvećeni razvoju i implementaciji poslovne strategije kao i zajedničkom podsticaju unapređenja autoindustrije u regionu - rekao je Ostoja Mijailović, predsednik „OMR Grupe“.

„Stelantis“ je jedan od najvećih svetskih proizvođača automobila i rešenja za mobilnost sa industrijskim aktivnostima u 30 zemalja i komercijalnim prisustvom na 130 tržišta širom sveta, sa veoma ambicioznim planom na polju elektrifikacije i održive mobilnosti.

„OMR Grupa“ je nastala iz malog domaćeg preduzeća u porodičnom vlasništvu 2002. godine, koje se vremenom razvilo u poslovni sistem kompanija koje su usresređene na automobilsku, osiguravajuću, lizing i "flit menadžment" industriju.

Grupa je prepoznata po kvalitetu, poverenju i profesionalnosti stečenim putem kontinuiranog poboljšanja svojih usluga, istaknuto je u saopštenju.

Danas, „OMR Grupa“ broji oko 1.000 zaposlenih i neke od njenih kompanija su „AKS Fleet Solution“, „Globos Osiguranje“, „British Motors“, „Fleet Management Team“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike