Vesić nenajavljeno obišao aerodrom: "Rešavamo probleme, ne guramo ih pod tepih"

05.07.2023

11:43

0

Ministar je obišao sve aerodromske službe, a prvo sortirnicu prtljaga, gde je razgovarao s ljudima koji tu rade

Vesić nenajavljeno obišao aerodrom: "Rešavamo probleme, ne guramo ih pod tepih"
Goran Vesić - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, jutros je nenajavljeno obišao beogradski aerodrom "Nikola Tesla", gde je razgovarao sa zaposlenima i putnicima o problemima, odnosno gužvama koje su nastale zbog manjka zaposlenih u sortirnici prtljaga.

Ministar je obišao sve aerodromske službe, a prvo sortirnicu prtljaga, gde je razgovarao s ljudima koji tu rade, kako bi iz prve ruke čuo šta su njihovi problemi i proverio da li su ispunjena obećanja koja je dao poslodavac, francuski Vansi.

- Probleme ne smemo da guramo pod tepih, već sa njima moramo direktno da se suočimo i da ih rešavamo. Znam da sam dosadan koncesionaru i da remetim njihov komfor, ali ja sam srpski ministar i neću da trpim javašluk na srpskom aerodromu. Ne interesuje me šta se dešava na drugim aerodromima u Evropi. To sam danas svojim prisustvom na aerodromu i pokazao", poručio je ministar Vesić.

Dodao je da se nada da će njegov dolazak na aerodrom u "nenajavljenu inspekciju", motivisati i druge učesnike u razgovorima da se ponašaju na isti način, saopštilo je ministarstvo. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike