Nove muke za putnike aviona na "Nikoli Tesli"

22.06.2023

10:17

0

Autor: 24sedam

Kompanija Er Srbija najavila je za danas moguća odstupanja od planiranog reda letenja zbog kvara sistema za pregled prtljaga na beogradskom aerodromu.

Nove muke za putnike aviona na "Nikoli Tesli"
Aerodrom "Nikola Tesla" - Copyright Profimedia

"Er Srbija" poziva putnike da dođu na Aerodrom "Nikola Tesla" najmanje dva i po sata pre planiranog poletanja zbog velikih gužvi koje su povećane zbog kvara na skeneru prtljaga.

Zbog pomenutog kvara, koji se desio u jutarnjim časovima, danas su moguća značajna odstupanja od planiranog reda letenja avio-kompanija koje poleću sa Aerodroma "Nikola Tesla" Beograd, uključujući i "Er Srbiju", najavljuje se u saopštenju.

Promene su nastale tokom jutarnjeg talasa, ali je vrlo moguće da će uticati na posledična kašnjenja tokom čitavog dana i večeri, navodi kompanija.

Ova odlaganja samo se nadovezuju na probleme koje "Er Srbija" ima sa svojim redom letenja, gde su mnogi letovi odloženi poslednjih dana zbog nedostatka aviona a neki i otkazani.

Nadležne službe "Er Srbije" u neprekidnom su kontaktu sa službama Aerodroma i preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se ublaže posledice po putnike i saobraćaj prilagodi novonastalim okolnostima, dodaje se u saopštenju.

Putnici mogu da dobiju više informacija preko Kontakt centra Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, ili da posete veb-sajt airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim mrežama, zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike