Karte već u prodaji, prvi let za Lisabon 15. aprila

14.02.2023

10:29

0

Autor: 24sedam

Kompanija „Er Srbija“ uspostaviće od 15. aprila direktne letove između Beograda i Lisabona

Karte već u prodaji, prvi let za Lisabon 15. aprila
Er Srbija - Copyright TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Srpski avioprevoznik „Er Srbija“ uvodi još jednu avionsku liniju. Od 15. aprila postojaće direktan let između Beograda i Lisabona  a karte su već u prodaji po početnoj ceni od 85 evra po smeru u ekonomskoj klasi.

Nacionalna aviokompanija će do glavnog grada Portugala saobraćati dva puta nedeljno, utorkom i subotom, a letovi između beogradskog i aerodroma „Humberto Delgado“ obavljaće se avionima „erbas A319“ iz flote „Er Srbije“, navodi se u saopštenju kompanije.

Direktor za komercijalu i strategiju Boško Rupić rekao je da postoji veliko interesovanje za uspostavljanje letova između Beograda i Lisabona.

- Dodavanjem Lisabona u našu mrežu destinacija, otvaramo vrata prestonice Portugala u kojoj sunce u proseku sija 290 dana u godini, a temperatura retko pada ispod 15 stepeni - rekao je  Rupić.

Kako se navodi, „Er Srbija“ putnicima pruža dobru povezanost iz Lisabona, preko Beograda do Atine, Larnake, Istanbula, Ciriha, Podgorice, Bukurešta, Skoplja, Ohrida, Soluna, Sofije, Budimpešte, Beča, Zagreba, Tivta, Tirane, Ljubljane, Sarajeva i drugih gradova u mreži, istaknuto je u saopštenju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike