Od maja za Kairo i redovnim letom „Er Srbije“

31.01.2023

10:28

0

Autor: 24sedam

Srpski nacionalni avio-prevoznik od 15. maja uvodi direktan let Beograd - Kairo

Od maja za Kairo i redovnim letom „Er Srbije“
Er Srbija - Mihajlo Pupin - Copyright Promo: Er Srbija

Er Srbija" od 15. maja 2023. godine uspostavlja direktne letove između Beograda i Kaira, a do glavnog grada Egipta srpska nacionalna avio-kompanija će leteti tri puta nedeljno.

- Kultura i istorija Egipta privlače veliku pažnju turista širom sveta, a specifična klima učinila je zemlju faraona atraktivnom tokom čitave godine. Prateći potrebe putnika u Srbiji, ali i u širem regionu Balkana, odlučili smo da uvedemo redovnu direktnu liniju između Beograda i Kaira. Letove do glavnog grada Egipta naša kompanija je obavljala od leta 2019. godine i drago nam je što ćemo sada biti u prilici da ponovo spojimo dve prijateljske zemlje - izjavio je Boško Rupić, direktor komercijale i strategije „Er Srbije“.

Na novoj liniji od Beograda do Kaira avioni će leteti svakog ponedeljka, srede i petka, a iz Kaira do srpske prestonice utorkom, četvrtkom i subotom.

Na ovoj ruti leteće „erbas A319“.

Avio-karte su već u prodaji, po ceni počev od 183 evra po smeru u ekonomskoj klasi, sa uključenim svim pripadajućim taksama.

Uvođenjem direktnih letova između Beograda i Kaira, putnicima koji lete iz tog grada preko Beograda dostupne su dobre avio-veze do Amsterdama, Berlina, Barija, Pariza, Diseldorfa, Rima, Londona, Ljubljane, Madrida, Milana, Praga, Tivta, Beča, Ciriha, Zagreba i mnogih drugih destinacija u mreži „Er Srbije“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike