U Tviteru garažna rasprodaja: U ponudi kompjuteri, frižideri, neonski znak...

18.01.2023

08:11

0

Veliki neonski znak, korporativni logotip „Tvitera“, trenutno je dostigao cenu od 17.500 dolara, na rasprodaji pokretnih stvari koju je organizovala kompanija Ilona Maska

U Tviteru garažna rasprodaja: U ponudi kompjuteri, frižideri, neonski znak...
Tviter Ilona Maska - Copyright Profimedia

Na „garažnoj“ rasprodaji u „Tviteru“, Ilon Mask aukcijski prodaje aparate za espreso, više frižidera i kompjutere….

Izvršni direktor firme Mask kaže da želi drastično da smanji troškove, jer su mnoge kompanije zaustavile svoje reklamne kampanje na njegovoj društvenoj mreži, što je navodno prouzrokovalo i kašnjenje u izmirenju obaveza za poslovne prostorije, prenosi CNBS.

Više od 500 oglašivača pauziralo je sa reklamiranjem na toj mreži otkako ju je preuzeo Ilon Mask, navela je medijska kuća iz SAD "Informejšn" koja se poziva na reči osobe upoznate sa marketing poslovanjem „Tvitera“.

Dnevni prihod 17. januara bili su za 40 odsto manji nego na isti dan 2022. godine, preneo je Rojters.

Otkako je Mask preuzeo „Tviter“ prošlog oktobra, korporativni oglašivači su otišli, kao odgovor na Maskovo otpuštanje hiljade zaposlenih i požurivanje sa plaćanjem verifikovanog naloga, što je dovelo do toga da prevaranti lažno predstavljaju kompanije na „Tviteru“, navodi britanska novinska agencija.

Zainteresovani kupci mogu da pogledaju asortiman robe iz prostorija u San Francisku koju „Tviter“ želi da proda, preko internet sajta Heritidž global partners, koji sprovodi aukciju.

Više organizacija za ljudska prava pozvalo je kompanije da prestanu da se oglašavaju na „Tviteru“ zbog navoda da ta društvena mreža ne uspeva da spreči širenje govora mržnje i drugog uvredljivog sadržaja na svojoj platformi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike