Jedinstveno u regionu: U OMR Store luksuz na jednom mestu (FOTO)

19.11.2022

08:48

0

Autor: 24sedam

Pod motom „Jedinstveni svet luksuza i lepih emocija“ u Beogradu je juče svečano otvoren „OMR Luxury Store“ brendova koje zastupaju kompanije „British Motors“, „Globos osiguranje“, „MIOS“, „AKS Fleet“…

Jedinstveno u regionu: U OMR Store luksuz na jednom mestu (FOTO)
OMR Luxury Store u West 65 - Copyright Promo: OMR Group

U atraktivnom prostoru „West 65 Mall“ na Novom Beogradu, članice „OMR Grupe“, koje predvodi „British Motors“, generalni zastupnik za Srbiju automobilskih kuća „Jaguar i Land Rover“, otvorile su poseban kutak visokog luksuza u srpskoj prestonici ali i regionu.

Udoban i moderan prostor namenjen je ljudima koji su u potrazi za izvanrednim iskustvima, a objedinjuje pored pomenutih britanskih perjanica i prodaju luksuznih automobila svih brendova poput „Bentley“, „Ferarri“, „Porsće“ i drugih, zatim „MV Agusta“ motocikala, ali i luksuznih plovila iz ponude „Azimut Beneti Grupe“.

- Ubrzani način života, ostavlja nam jako malo vremena za uživanje i bez obzira koliko uspešni da ste u svom poslu, merilo ostvarenosti postaje ono kvalitetno slobodno vreme koje možete da priuštite sebi i dragim ljudima. Svesni smo da naš grad, naša država i naš region imaju puno izuzetnih ljudi. OMR Luxury Store je namenjen upravo njima - poručio je Mijailović.

Promo/OMR Group
Ostoja Mijailović, predsednik OMR Grupe

Nikola Samardžić, menadžer „OMR Luxury Store“ dodatno objašnjava koncept poslovanja ovog jedinstvenog mesta.

- Učinili smo na jednom mestu dostupnim ono najbolje na dva i četiri točka, kao i iz sveta nautike. Ubeđeni smo da dolazak u „OMR Luxury Store“ nije samo puka trgovina, već istinska investicija u trenutke za pamćenje. Tu smo za vas, tu smo da vaše snove približimo na dohvat ruke - poručio je na svečanom otvaranju Samardžić.

Uz ekskluzivnu ponudu, navodi se, posetioci „OMR Luxury Stora“ mogu očekivati i premijum korisničko iskustvo. Od mogućnosti za finansiranje, osiguranje, uvoz željenog vozila i registraciju do pratećih usluga servisa uz garanciju kvaliteta izvršenih usluga.

Članice „OMR Grupe“ – „Globos osiguranje“, „MIOS limo servis“, „AKS Fleet“ i ostale stavile su na raspolaganje svoju profesionalnost stečenu tokom višegodišnjeg uspešnog poslovanja.
„OMR Luxury Store“ je otvoren svakoga dana od 10 do 22 časa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike