Beogradska Galerija automobila: Lend rover sa čak dve premijere (FOTO/VIDEO)

14.10.2022

17:35

0

Autor: G.M.Š.

Među konkurencijom od 57 automobila i 19 brendova na aktuelnom Galerija Car Show 2022, beogradski „Britiš motors“ se pojavio sa dve srpske premijere

Beogradska Galerija automobila: Lend rover sa čak dve premijere (FOTO/VIDEO)
rendž rover (40) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

"Mercedes“, „Tojota“, „Audi“, „BMW“, „Jaguar“, „Lend rover“… ali i „Motogrini“, svi na jednom mestu sa najnovijim modelima, a da to nije tradicionalni Beogradski Sajam automobila.

Manifestacija Galerija Car Show 2022, omogućila je najširoj publici da u istoimenom tržnom centru u novom prestoničkom naselju Beograd na vodi, od 13. do 23. oktobra uživa u čak 57 prvoklasnih modela poslednje generacije 19 svetskih automobliskih brendova.

Ponešto za svoju dušu, ili za svoju garažu, ovde mogu naći ljubitelji automobila, bilo da su poklonici klasičnih benzinaca i dizelaša, ili hibrida i najnovijih električnih modela.

Premijerno za srpsku publiku

A da ovogodišnji salon ne bude samo „još jedna izložba automobila“ pobrinuo se između ostalih i beogradski „Britiš motors“. Ovaj ekskluzivni uvoznik za Srbiju proizvođača „Lend rover“ i „Jaguar“, u svojoj gami premijum brendova pokazao je, praktično, dve srpske premijere.

- Prvi put od zvanične premijere za odabrane klijente u septembru sada šira publika može da vidi najnovije izdanje modela „Rendž rover sport“, a po prvi put na našem tržištu prikazuje se i „Lend rover defender 130“ – kaže za 24sedam Vera Vuković, direktor marketinga „Britiš motorsa“.

24sedam/Katarina Mihajlović
Vera Vuković, Britiš motors

 

„Rendž rover sport“ donosi pregršt noviteta, od novih motora sa 350 konja pod haubom, „pročišćenog“ eksterijera bez kvaka koje vire van gabarita a na kojem dominiraju aluminijumske felne od 23 inča, do unutrašnjojsti sa velikim sedištima koja su po prvi put identična onima u velikom „Rejndž roveru“, a u kojima su i neki od ukupno 27 zvučnika u kabini. Ne treba zaborasviti ni intereijer od prirodnih materijala ili najsavremenijih eko-frendli sintetičkih, već prema sklonostima vlasnika.

 

Zarazliku od „malog“ modela „Rejndž rover sport“ njegov veliki rođak „Lend rover defender 130“ se hvali sa osam sedišta.

Ali i „Jaguar“ ima svoje adute

Ove dve premijere nadopunjuju i srpskim platežnim kupcima srcu prirasli „Lend rover evok“, u osavremenjenom eksterijeru i enterijeru ali i sa novim motorima, kao i modeli „Jaguara“.
Od kuće čiji hladnjak krasi značka velike crne mačke, posebno se ističe potpuno električni „I-pejs“, ponosni nosilac tri svetske nagrade za dizajn, ekologiju i automobila godine 2019.

Za one sklonije „staroj školi“ tu je „F-pejs“ u kome može da bude i poslednja edicija „5.0 superčardž“ motora u doba sveopšte elektrifikacije.

Ono što je zanimljivo je da, iako „galerijska postavka“ ova manifestacija nije samo izložbena već se automobili mogu i kupiti.

- Svi predstavljeni modeli su dostupni za kupovinu, neki odmah mogu de se odvezu „iz salona“ po završetku izložbe a neki, za klijente koji imaju posebne želje za personalizovanjem svog automobila, ipak moraju da se čekaju da se proizvedu. Situacija sa lancem snabdevanja u automobilskoj industriji još nije sjajna ali svakako idemo ka kraćim rokovima isporuke – napominje Vera Vuković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike