Posle Švajcarske i ka jugu: Telekom Srbija od danas i u Severnoj Makedoniji

25.10.2022

09:50

0

Korisnici „Telekoma Srbije“ u Severnoj Makedoniji mogu da od danas koriste priprejd i postpejd usluge ove kompanije

Posle Švajcarske i ka jugu: Telekom Srbija od danas i u Severnoj Makedoniji
Vladimir Lučić, generalni direktor Telekom Srbija - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Posle Švajcarske i Severna Makedonija. „Telekom Srbija“ nastavlja da širi svoju mrežu korisnika i usluga pa se tako posle otvaranja poslovnice u „Zemlji satova“ mreža sada širi i ka jugu, u Severnoj Makedoniji.

- Ovaj mesec je izuzetno značajan za našu kompaniju jer smo se sa mobilnom telefonijom proširili u Severnu Makedoniju i Švajcarsku. U Cirihu smo otvorili prvu poslovnicu, a u planu je da do kraja godine otvorimo još tri. Švajcarska je jedna od zemalja gde postoji velika dijaspora. Atraktivni smo za dijasporu jer nudimo karticu koja spaja zemlje Zapadnog Balkana sa Evropom. Sa tom karticom ne postoje troškovi rominga u EU i zemljama Zapadnog Balkana - kazao je direktor „Telekoma Srbija“ Vladimir Lučić na Hepi TV.

Lučić je naglasio da su u Severnoj Makedoniji, pored kanala Arena sporta izuzetno popularne srpske serije, tako da će svim korisnicima mobilne telefonije te zemlje biti na raspolaganju besplatno za gledanje i dodao da će četiri serije godišnje biti premijerno prikazivane u Severnoj Makedoniji.

- Očekujem veliki uspeh u Severnoj Makedoniji posebno kada je u pitanju broj korisnika. Prošle nedelje smo u Londonu dobili nagradu za najboljeg operatera Centralne i Istočne Evrope kada je u pitanju veleprodaja. U razmeni interneta i međunarodnog saobraćaja mi smo ozbiljan igrač u ovom delu Evrope i to nam donosi devizni priliv - istakao je Lučić.  

Prema njegovim rečima, „Telekom“ je napravio dobar strateški plan što se vidi kroz rast korisnika, kvalitet kanala i podizanje produkcije svih vrsta programa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Hepi TV

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike