Britansko savršenstvo u Beogradu: Range rover „sleteo“ u Narodno pozorište (FOTO+VIDEO)

08.02.2022

19:38

0

Autor: 24sedam

Automobilska ikona stila i visoke klase, koja već 50 godina postavlja standard zlatnog preseka aktuelnog tehničkog savršenstva i luksuza, svečano je predstavljena u Beogradu

Britansko savršenstvo u Beogradu: Range rover „sleteo“ u Narodno pozorište (FOTO+VIDEO)
land rover promocija 24sedam goran sivacki (17) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Na ulici bi ga odmah prepoznali, čak iako ga niste videli ni na slici. A uživo ga sigurno niste videli jer „Range rover“ pete generacije samo što je stigao u Srbiju. U Narodnom pozorištu u Beogradu večeras je svečano predstavljen luksuzni SUV kojeg s uživanjem vozi britanska kraljevska porodica, Dejvid Bekam, svetski selebritiji, političari, sportisti…

24sedam/Goran Sivački
Sa svečanog predstavljanja u Narodnom pozorišu: Otkrivanja novog Range rovera

Na sceni pozorišta i Beogradske opere, ovaj automobil jednako je bio dostojanstven kao i krajem oktobra u u „Rojal opera hausu“, kada je premijerno predstavljen svetu.

Vera Vuković, marketing menadžer "Britiš motorsa", kaže da je ovo dugo očekivani događaj.

Spolja bez suvišnih ukrasa, unutra prepoznatljivo luksuzan do perfekcije, ovaj „terenac“ prestižan je i zbog onoga što se nalazi ispod impresivne spoljašnosti, rekao je na prezentaciji za 24sedam Stanko Čučković, direktor prodaje u „Britiš motorsu“, ekskluzivnom zastupniku „Land rover Jaguara“ u Srbiji.

- „Range rover“ je oduvek bio prepoznatljiv po luksuzu ali u tu smo uspeli da podignemo komfor za nekoliko lestvica. Reći ćemo samo da je celokupni infotejment sistem nov, a da se to i čuje , na svih 23 zvučnika „Meridijanovog“ sistema u kabini – kaže Čučković.

24sedam/Goran Sivački
Lestvica poginuta za nekoliko koraka: Stanko Čučkovićž, direktor prodaje "Britiš motorsa"

Tehnički lestvica je podignuta još više jer radi se o najsavremenijoj tehnologiji kako motora, bilo da je agregat klasičan ili hibridni, tako i pogona.

- Prvi put primenjeno je zakretanje točkova na zadnjoj osovini tako da je radijus okretanja ovog velikog automobila na gradskim ulicama sada kao da vozite mnogo manje vozilo. Posebno smo ponosni i na naše hibridne plag-in motore, koji imaju električnu autonomiju od 113 kilometara – napominje Čučković.

Za uživanje u ovakvom luksuzu potrebno je izdvojiti 155.000 evra, koliko je cena osnovnog modela i opreme. Ali ta cena je uglavnom reperna, jer klijentela koja je navikla na „Range rover“ ne ograničava se u svojim željama na bazičnom kataloškom modelu, kažu iz „Britiš motorsa“.

Zbog toga je ona „prava“ cena po kojoj se kupuje ovo britansko savršenstvo na točkovima mnogo bliža 250.000 nego 150.000 evra.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike