Iskoristite popust, uživajte u lepoti: Za petinu jeftinija vožnja do Segedina

18.03.2024

15:09

0

Srbijavoz je u promotivnom periodu smanjio cenu karte na obnovljenoj liniji Subotica-Segedin

Iskoristite popust, uživajte u lepoti: Za petinu jeftinija vožnja do Segedina
Ilustracija - Copyright Tanjug/Srbija voz

Redovna cena vozne karte na relaciji Subotica - Segedin biće umanjena za 20 odsto do 31. maja, pa će tako cena karte u ovom promotivnom periodu iznositi pet evra.

Kako je saopšteno iz kompanije "Srbijavoz" a.d. na relaciji Subotica - Horgoš - Segedin i Segedin - Horgoš – Subotica dnevno se realizuje po pet polazaka u svakom smeru.

Red vožnje predviđa polaske iz Subotice ka Segedinu u 6.03, 7.37, 13.37, 16.37 i 19.37 sati, a iz Segedina ka Subotici polasci su u 5.19, 8.58, 14.58, 17.58 i 21.43 sati.

Ulazak i izlazak putnika u Srbiji, moguć je na stajalištima Subotica javna skladišta, Palić, Hajdukovo, Bački Vinogradi i Horgoš, a na teritoriji Mađarske na stajalištima  Röszke i Szentmihálytelek.

‒ Podsećamo putnike da se za međunarodni saobraćaj karte ne mogu kupiti preko mobilne aplikacije, već samo na blagajnama i kod konduktera. Ovog proleća, po sniženoj ceni, putujte našim vozovima i posetite ova dva živopisna pogranična grada ‒ saopšteno je iz "Srbijavoza".

Železnička linija od Subotice do Segedina je ponovo uspostavljena krajem prošle godine nakon što devet godina putnički voz ovuda nije prolazio. Železnički saobraćaj na relaciji Subotica-Segedin obustavljen je izbijanjem migrantske krize 2015. godine.

Pruga Subotica-Segedin, izgrađena 1869. godine, potpunosti modernizovana i elektrifikovana tokom 2021. i 2022. godine, kada je krenuo i teretni saobraćaj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike