Izabela (26) počela s 11 evra i ubrzo zaradila milion: Čime se bavi? Svoju zaradu naziva "WiFi novcem"

10.01.2024

00:55

0

Autor: M. Vu.

Odlučila je da svu svoju energiju uloži u svoj posao 2020. dok je studirala za stomatološku sestru

Izabela (26) počela s 11 evra i ubrzo zaradila milion: Čime se bavi? Svoju zaradu naziva "WiFi novcem"
Izabela Kocijas - Copyright Printscreen/TikTok

Milionerka Izabela Kocijas (26) stekla je svoje šestocifreno bogatstvo prodajući sve, od jastuka do lampi na internetu, a svoju zaradu naziva „WiFi novcem“, prenosi The Sun.

Izabela kaže da je počela sa 11 evra i da veruje da svako može da „izgradi život iz snova” ako se za to potrudi. Odlučila je da svu svoju energiju uloži u svoj posao 2020. dok je studirala za stomatološku sestru.

Ona sada zarađuje oko 69.700 evra mesečno prodajom predmeta za domaćinstvo i paketa i tvrdi da nikada nije videla nijedan proizvod. To je zato što se prodaje putem plug-and-plai poslovnog modela koji se zove „dropshipping“.

Ukratko, dropshipperi prodaju robu preko veb stranice ili online prodavnice, ali nikada ne vide proizvode koje isporučuju kupcima. Umesto toga, zalihe čuva i šalje dobavljač. Dropshipperi su posrednici između dobavljača i kupaca i u zavisnosti od marže na svojoj robi mogu zaraditi prilično novca.

 

 

Dropshipping način poslovanja je relativno jednostavan, pod uslovom da imate prave alate i resurse i smanjite svoje režijske troškove. Izabela kaže da je svoj posao započela sa telefona:

„Uvek sam imala sporedne poslove“


Pre nego što je počela da vrši dropshipping, prodavala je plišane igračke, privezke za ključeve i igračke za fidget iz svoje spavaće sobe. Ali odustala je od toga kada je saznala da može da prodaje proizvode bez potrebe da ih sama skladišti.

Zahvaljujući uspehu u dropshippingu, Izabela je poletela na svoj prvi let u poslovnoj klasi u decembru 2022. godine i nije se vratila u ekonomsku klasu.

"Uvek sam imala sporedne poslove. Jednostavno nisam verovala u sebe da im se u potpunosti posvetim i radim ih puno radno vreme", rekla je Izabela za Fok Business.

 

@badddieinbiz1

How to Start an Online Business With NO MONEY 💰💸🧠 Small Business Hacks for Beginners

♬ original sound - Baddie in Business

 


„Dakle, kada sam ponovo krenula na put e-trgovine i otvorila drugi posao 2020. godine, dva meseca nakon toga imala sam jedan viralni TikTok. Pre toga nisam imala pratioce i onda sam zahvaljujući njemu zaradila 18.300 evra“, otkrila je ona.

 

 

Trolovi su rekli Izabeli da je njen uspeh zasnovan na sreći, ali ona tvrdi da je to bilo mnogo napornog rada i neprospavanih noći.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike