Penzionerska kartica: Kako funkcionišu bodovi i kako ih možete iskoristiti

02.11.2023

12:24

0

Aplikacija sadrži detaljan spisak svih davaoca pogodnosti

Penzionerska kartica: Kako funkcionišu bodovi i kako ih možete iskoristiti
Penzionerska kartica - Copyright Instargram: Siniša Mali

Za mnoge penzionere, Penzionerska kartica postala je važan instrument za ostvarivanje raznih pogodnosti. Međutim, mnogi još uvek nisu sasvim upoznati sa načinom na koji funkcionišu bodovi na kartici i kako ih mogu iskoristiti.

Kako se sakupljaju bodovi?

Za svaku kupovinu u vrednosti od 500 dinara, korisnik Penzionerske kartice stiče 1 bod. Ovo je jednostavan način da penzioneri, svakodnevnim transakcijama, sakupljaju bodove koji im kasnije mogu doneti razne pogodnosti.

Kako iskoristiti bodove?

Direktor PIO Fonda, Relja Ognjenović, objasnio je da bodovi nisu samo simbolične prirode, već imaju stvarnu vrednost. Oni omogućavaju korisnicima da ostvare popuste kod raznih davaoca pogodnosti. Svaki davatelj pogodnosti ima svoj sistem gde određeni broj bodova daje pravo na određene popuste ili beneficije.

Tanjug/Zoran Žestić
 

 

Gde pronaći informacije?

Najlakši način da se informišete o tome gde i kako možete iskoristiti svoje bodove je putem mobilne i veb aplikacije "Penzionerska kartica"

Na internet stranici vebsajta Fonda PIO, www.pio.rs/sr/privredni-subjekti, nalazi se pregled svih kompanija i institucija koje su sa Republičkim fondom za penzijsko i invalidsko osiguranje sklopili sporazum da uđu u sistem penzionerske kartice.

Iz Fonda PIO su naveli da je korisnicima omogućena jednostavna i višestruka pretraga u ponuđenim bazama, po mestu, delatnosti ili nazivu firme.

Uzimajući sve ovo u obzir, Penzionerska kartica pruža penzionerima priliku da svoje svakodnevne transakcije pretvore u stvarne pogodnosti. Sakupljajte bodove, proučavajte mogućnosti koje vam se nude putem aplikacije i uživajte u benefitima koje kartica pruža.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike