Kupiti „ferari“, "agustu" ili „azimut“ jahtu: Slatke muke klijenata OMR Luxury Store (FOTO/VIDEO)

23.11.2022

19:01

0

Autor: G.M.Š.

Svojim konceptom najprestižnijih brendova iz sveta automobilizma, motociklizma i nautike na jednom mestu, OMR Luxury Store je kandidat za najskuplju radnju u Beogradu i šire

Kupiti „ferari“, "agustu" ili „azimut“ jahtu: Slatke muke klijenata OMR Luxury Store (FOTO/VIDEO)
Spremni za platežnu klijentelu: Automolili u OMR Luxury Store - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Kupiti „ferari“, „bentli“, „jaguar“ ili „porše“ možete tek na nekoliko mesta u Srbiji, ali ući u radnju gde će klijent biti na slatkim mukama da li da kupi ili investira u dragocenost na četiri ili dva točka, ili nešto što jezdi morskim talasima, samo na jednom.

„OMR grupa“ je u beogradskom šoping molu „West 65“ otvorila „OMR Luxury Store“, novi koncept luksuzne prodavnice gde se na jednom mestu mogu kupiti luksuzni automobili, motocikli, ali i brodovi i jahte.

- Ovde spajamo svet dvotočkaša, sa ekskluzivnom ponudom motocikala čuvenog italijanskog proizvođača „MV Agusta“, sa svetom luksuznih automobila, svima poznatih brendova „ferari“, „porše“, „bentli“, ili SV linije „jaguara“ i „land rovera“. Uz to smo dodali naš „Azimut“ program plovila, koja u našem laundžu možete konfigurisati po želji, od „snova do realnosti“ –  kaže za 24sedam Nikola Samardžić, menadžer „OMR Luxury Store“.

Kompletna usluga na jednom mestu

Ovakav koncept ne postoji u regionu, ističu iz „OMR grupe“, u javnosti poznate po „British Motorsu“, ekskluzivnom zastupniku „Jaguara“ i „Land Rovera“ u Srbiji. Prostor je jedinstven i po tome što je na kupcu samo da odabere svoj omiljeni luksuz, a sve ostalo se završava na istom mestu.

- Ne nudimo samo vozila i plovila, već za klijenta obavljamo i sve prateće poslove preko članica grupe – od osiguranja u „Globos osiguranju“ do finansiranja i registracije preko „AKS Fleet Solution“. Ne morate nigde drugde da idete, sve završavate ovde – napominje Samardžić.

I vozila se mogu naručiti po želji, što se za brodove podrazumeva, ali već i trenutna ponuda je impozantna. Tako u salonu može da se „probere“ između novih „land rovera“ i „jaguara F-pace SVR“ i manje od tri hiljade kilometara voženog „Bentley continental GT speeda“ iz 2021. godine limitirane serije sa V12 motorom (390.000 evra), kojima se možete podičiti na svakom gala događaju.

Tu su i „gradski“ automobili - „ferari roma“ iz 2022. (3.000 kilometara, 280.000 evra) i „ferari portofino“ sa 36.000 pređenih kilometara i cenom od 140.000 evra, ali i „ferari“ od 720 „konja“ koji je rađen za pistu i kolekcionarski je primerak, a koji je prešao samo 5.000 kilometara.

Kupovina nekih od ovih vozila je praktično ulaganje, a ne trošenje novca, jer vrednost im s godinama samo raste.

- U ovom momentu tržište luksuznih stvari varira, cene luksuznih stvari i te kako skaču. Brodovi su sada skuplji nego što su bili pre dve godine. Mi ovde, na primer, imamo „ferari 488 pista spajder“. To je automobil koji je tri godine star i sada košta 670.000 evra. Kada je bio nov koštao je 450.000 evra, a procenjuje se da će mu vrednost do 2025. godine narasti na milion evra. Rekao bih, dosta dobar rast u tri godine – napominje Nikola Samardžić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike