Najmlađa milijarderka u SAD i zvanično: Pevačica je sama stekla svoje bogatstvo!

06.07.2022

11:30

0

Autor: 24sedam

Forbs objavio listu - "Najbogatije žene koje su same stekle bogatstvo u Americi"

Najmlađa milijarderka u SAD i zvanično: Pevačica je sama stekla svoje bogatstvo!
profimedia-0665040850 - Copyright Profimedia

Forbs je nedavno predstavio svoju listu "Najbogatije žene koje su same stekle bogatstvo u Americi“ za 2022. godinu, a godišnju rang listu finansijski najuspešnijih žena čine preduzetnice, rukovodioci, zabavljači...

Tako je ove godine broj 21 na listi i Rijana (34), najmlađa na celoj listi čije je bogatstvo procenjeno na više od milijardu dolara, prenosi billboard.com. Njenih 1,4 milijarde dolara potiče prvenstveno od uspeha njene kozmetičke linije, Fenty Beauty, prema Forbsu.

- Rijana takođe ima 30 odsto udela u liniji donjeg veša Savage X Fenti, koja je prikupila novac na procenu od milijardu dolara u februaru 2021. godine - takođe se pominje na sajtu.

Za Rijanu se kaže da je prvi milijarder Barbadosa, a u aprilu je proglašena za najbogatiju muzičarku na svetu.

Na ovaj način Rijana je postala jedina milijarderka koja ima manje od 40 godina. Rijanino bogatstvo je, konkretno, procenjeno na 1,4 milijarde dolara.

- Nisam mogla ni da zamislim da ću zaraditi ovoliko novca. Naravno, i dalje nastavljam vredno da radim, ali neću dozvoliti da postanem opsednuta novcem - rekla je pevačica ranije za New York Times.

Rijana je rođena u Sent Majku na Barbadosu, a sa 16 godina se preselila u SAD radi muzičke karijere, potpisavši ugovor sa izdavačkom kućom "Def Jam". Svetski uspeh postigla je svojim debitantskim singlom "Pon de Replay“ i albumom Music of the Sun iz 2005. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike