Rijana bebu ne ispušta iz ruku! Već se voze i avionom, a ovako pevačica izgleda manje od dva meseca posle porođaja! (FOTO)

04.07.2022

05:45

0

Muzička zvezda se porodila 13. maja u Los Anđelesu

Rijana bebu ne ispušta iz ruku! Već se voze i avionom, a ovako pevačica izgleda manje od dva meseca posle porođaja! (FOTO)
profimedia-0665040850 - Copyright Profimedia

Kada se Rijana porodila 13. maja tekuće godine, gotovo da nema medija koji nisu brujali o tome da se pevačica prvi put ostvarila u ulozi majke. Ona i ASAP Roki su tog dana dobili sina, a kada se pre nekoliko dana još i pojavila u javnosti - prvi put posle porođaja, ponovo se podigla ogromna prašina.

Rijana je s izabranikom otišla do jedne berbernice, a onda su se bili zaputili na „Wireless", festival u Londonu, koji se održava od 1. do 10. jula.

Nepuna dva meseca posle porođaja, pevačica vešto skriva svoju liniju.

Rijana Profimedia
 

Prethodno, nosila je razne kreacije zbog kojih je njen trudnički tomak bio u prvom planu. Kako je tada govorila, drugo stanje nije nešto što treba da se krije, a i „nije joj padalo na pamet da se oblači samo u odeljku za trudnice".

Par je viđen u Kristal palasu, poznatoj četvrti u pomenutom gradu. Ona je imala „oversajz" crnu jaknu na sebi, a jedan korisnik Instagrama ju je snimio kako se ljubazno pozdravlja s okolinom i staje za „selfi" fotografije. Tokom Rokijevog nastupa je imala posebno mesto u publici.

Paparaco fotografi su ih „upecali" i tokom ulaska u privatni avion. Rijana bebu ne ispušta iz ruku! Dečakov identitet i dalje čuva u strogoj tajnosti i gotovo svuda idu zajedno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike