Prodaju se nekretnine banaka iz stečaja: Najjeftinija za 2.000 evra!

12.06.2022

10:32

0

Agencija za osiguranje depozita oglasila prodaju 19 nekretnina Nove Agrobanke, dva stana Raj banke, kao i šest nekretnina Beobanke u stečaju i jednu Jugobanke

Prodaju se nekretnine banaka iz stečaja: Najjeftinija za 2.000 evra!
Ilustracija - Copyright Profimedia 24sedam/Goran Sivački

Agencija za osiguranje depozita (AOD) kao stečajni upravnik oglasila je prodaju 19 nekretnina Nove Agrobanke u stečaju i dva stana iz stečajne mase Raj banke.

Na internet stranici objavljeno je da je među 19 nekretnina najskuplji Podrum vina Rajac u Crkvini kod Negotina koji je procenjen na 119.900 evra. Najjeftinija je garaža u Valjevu procenjena na 2.100 evra.

Na spisku ponuđenih nekretnina Nove Agrobanke je i imovina u Kruševcu, Vračev Gaju, Poljni kod Trstenika, Ćupriji, Zaječaru, Čačku, Sopotu, Kovačevcu kod Mladenovca, Stojačku kod Smederevske Palanke, Jagodini, Krivaji kod Šapca, Majdanu kod Gornjeg Milanovca i Latvicama kod Arilja.

Stanovi iz stečajne mase Raj banke procenji su na 5.900, odnosno 18.900 evra. Sva imovina prodaje se javnim prikupljanjem ponuda koje se mogu dostaviti do 11. jula.

Javno otvaranje ponuda za nekretnine Nove Agrobanke u stečaju i stečajne mase Raj banke zakazano je za 14. juli.

Najskuplji stan od 141.000 evra

Takođe, Agencija za osiguranje depozita u odvojenim prodajama oglasila je prodaju i šest nekretnina Beobanke u stečaju i jednu Jugobanke. Nekretnine iz stečaja Beobanke i Jugobanke procenjene od 4.200 evra do 141.000 evra ponuđene su na prodaju.

Među više stanova u Beogradu ponuđenih iz stečaja Beobanke najskuplji je u Ulici Strahinjića Bana koji je procenjen na 141.000 evra. Na transfer listi su i kompleks mašinogradnje u Molu, i dve porodične kuće u Šapcu.

Udeo u više parcela poljoprivrednog zemljišta u selu Vojska kod Svilajnca, vlasništvo Jugobanke u stečaju, procenjen je na 4,2 hiljade evra. Nekretnine Beobanke u stečaju prodaju se kroz javno prikupljanje ponuda koje će biti otvorene 15. jula, a Jugobanke kroz neposrednu pogodbu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike