ISPRAVKA: Lepa Brena ne gradi hotel i skijalište na Trebeviću

17.01.2022

14:55

0

Autor: 24sedam

Pevačica je ovo demantovala

ISPRAVKA: Lepa Brena ne gradi hotel i skijalište na Trebeviću
Copyright Lepa Brena ATAImages/Antonio Ahel

Na portalu 24sedam 17. januara 2022. je objavljen članak o tome da Lepa Brena planira da izgradi skijalište i hotel na Trebeviću iznad Sarajeva, i da bi trebalo da sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem "krajem januara napravi finalni dogovor s nadležnima u Opštini Istočni Stari Grad s obzirom na to da je ovaj infrastrukturni projekt planiran na širem području Brusa".

Lepa Brena je kasnije demantovala ove informacije, za portal "Avaz".

- Nije tačno - rekla je ona, upitana da prokomentariše ove navode.

Na osnovu analize portala Raskrinkavanje.ba, u ovom tekstu izmenjeni su naslov i sporni delovi, kao i podnaslov.

24sedam je u originalnom tekstu preneo saznanja portala Klix da bi navodna skijaška staza "trebalo da se prostire od repetitora do Brusa, a pored nje će biti izgrađen hotel". Navedeno je i da bi skijalište "trebalo da ima dve staze dužine od 700 metara s jednim ski-liftom, a infrastrukturni projekt je planiran u sklopu Parka prirode Trebević".

Iz kabineta načelnika Opštine Istočni Stari Grad rekli su za Raskrinkavanje da je "načelnik istakao da je preuranjeno govoriti o potencijalnim investitorima, i da su pokrenuti razgovori sa nekoliko subjekata", a načelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić je rekao da " nikakve razgovore sa pevačicom nisu imali o ovom projektu".

- Ukoliko je ta informacija tačna, rado ćemo podržati taj projekat, ali moram da naglasim da nikakve razgovore do sada nismo imali sa Lepom Brenom - rekao je Ćosić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike