"Ulica otvorenog srca" 1. januara i u Rakovici: Mališane očekuju pokloni i predstava

29.12.2022

08:36

0

Planirano je da zabavan dečji program traje od 10 do 13 časova

"Ulica otvorenog srca"  1. januara i u Rakovici: Mališane očekuju pokloni i predstava
Ulica otvorenog srca - Copyright 24sedam

Gradska opština Rakovica 1. januara 2023. godine organizuje kod „Mekdonaldsa“ na Vidikovcu tradicionalnu manifestaciju „Ulica otvorenog srca“.

Planirano je da zabavan dečji program traje od 10 do 13 časova, a za mališane će biti organizovana i novogodišnja predstava.

Kao i svih prethodnih godina, Gradska opština Rakovica je obezbedila paketiće za mališane Rakovice, koji će biti delјeni tokom trajanja manifestacije.

Paketiće će dobiti sva prisutna deca do 10 godina koja u pratnji roditelјa preuzmu vaučere na jednom od postavlјenih štandova, saopštila je Opština Rakovica.

Takođe, manifestacija "Ulica otvorenog srca" će se 1. januara održati i u Svetogodskoj i delu Makedonske ulice u centru Beograda. 

Zbog ove manifestacije su iz Parking servisa zamolili građane da 1. janara ne parkiraju u ulicama koje se seku sa Makedonoskom i Svetogorskom. Reč je o raskrsnicama Makedonske i Svetogorske ulice sa: Nušićevom, Kondinom, Cetinjskom, Vlajkovićevom, Palmotićevom i Ulicom Stevana Sremca. 

Vozila Parking servisa će pomeriti automobile koji su parkirani na ovom potezu, jer će ometati prolaz pešaka i postavljanje novogodišnjih štandova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike