Linija 95 će do novogodišnjih praznika kružiti po Borči: Ovo je razlog zašto radovi na Paliluli kasne

28.11.2022

12:38

0

Autor: 24sedam

Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" kazali su da će do kraja meseca biti završeno postavljanje nove vodovodne mreže

Linija 95 će do novogodišnjih praznika kružiti po Borči: Ovo je razlog zašto radovi na Paliluli kasne
Autobus - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Ivana Milutinovića, u Borči, koji su počeli tokom oktobra, prolongiraće se do novogodišnjih praznika, kada će ova trasa biti kompletno završena.

Zbog ovih radova, pojedine linije javnog gradskog prevoza 95, 104 i 105L već skoro mesec dana saobraćaju po izmenjenim trasama u ovom palilulskom naselju.

Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" kazali su da će do kraja meseca biti završeno postavljanje nove vodovodne mreže u dužini od 1.300 metara u ulici Ivana Milutinovića.

Tanjug/Miloš Milivojević
 

- Kada završimo ovaj posao, pristupićemo izradi kućnih priključaka i povezivanju nove vodovodne mreže u bočnim ulicama. Nakon toga sledi betoniranje trase, izrada šahtova, testiranje funkcionalnosti kompletnog sistema i kontrola da li su svi korisnici povezani na novu vodovodnu mrežu. U planu je da do kraja decembra svi budu povezani na novi vodovod, a kompletna trasa gde je bilo radova biće asfaltirana nakon novogodišnjih praznika - naveli su u "Vodovodu".

Kako saobraćaju linije? 

Linije 95 i 105l  ka gradu saobraćaju od terminusa Borča 3, kroz ulice Bele Bartoka i Bratstva i jedinstva, tačnije rutom kojom prolaze autobusi 96 i 85. Istu rutu ima i noćni autobus 101N. Autobusi sa oznakom 104 idu Ustavskom, preko Trga oslobođenja, kroz Ulicu JNA, Valjevskog odreda, Bratstva i jedinstva i onda na Zrenjaninski put.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike