Haos u najavi! Pet linija na Vidikovcu će do septembra voziti izmenjeno

10.08.2022

17:25

0

Informaciju je saopštio Sekreatarijat za saobraćaj

Haos u najavi! Pet linija na Vidikovcu će do septembra voziti izmenjeno
Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Javni prevoz na linijama 23, 53, 89, 504, 521 i Ada 1 biće izmenjen od sutra od osam sati do 4. septembra zbog rekonstrukcije okretnice "Vidikovac", saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linije 23 i Ada 1 saobraćaće do terminusa "Petlovo brdo" ulicama Patrijarha Joanikija, Jedanaeste krajiške divizije, Oplenačkom i Milorada Draškovića.

Autobusi 53 ići će ulicama Patrijarha Joanikija, Jedanaeste krajiške divizije, Ibarskom magistralom, smer prema Lazarevcu, do kružnog toka kod TC "Metro" gde će vršiti promenu smera kretanja.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Vozila sa linije 89 kretaće se do terminusa "Cerak vinogradi" ulicama Knez Višeslava, Pilota Mihaila Petrovića i Cerski venac.

Linija 504 prolaziće ulicama Vidikovački venac, zatim pravo pored vrtica "Duško Radović" i škole "Branko Chopić" i naposletku Ulicom cerski venac do terminusa "Cerak vinogradi".

Takođe, vozila sa linije 521 saobraćaće ulicama Patrijarha Joanikija, Vidikovacki venac, zatim pored vrtića "Duško Radovic" i škole "Branko Chopić", te Ulicom cerski venac do terminusa "Cerak vinogradi".

Najavljeno je da će vozila na izmenjenom delu trase koristiti privremena stajališta i za linije 504 i 521 privremeno stajalište će biti "Vidikovački venac 1", u smeru ka terminusu "Cerak vinogradi", u Ulici vidikovački venac, oko 30 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom patrijarha Joanikija.

Za liniju 23 i Ada 1 koristiće se sva postojeca stajališta za vozila sa linije 59, a za liniju 53 stajalište "Labudovo brdo" u oba smera, koje koriste vozila sa linije 534.

Privremeno stajalište za liniju 89 biće "Pilota Mihaila Petrovica", koje koriste vozila sa linije 534 u smeru ka Ceraku, kao i svoje redovno u smeru ka Novom Beogradu.

Kada je u pitanju linija 521 stajalište će biti "Vidikovacki venac" u smeru ka Vidikovcu i "Labudovo brdo" oba smera, koja koriste vozila sa linije 534.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti