Stanari Glamočke ulice opet "na udaru": Investitor zagrađuje izlaz, i to - stubovima (VIDEO)

16.04.2022

17:32

0

Kako nam je rečeno, na teren je izlazila i policija, ali građevinska inspekcija od juče, uprkos upućenoj gomili prijava, nije izašla na teren

Stanari Glamočke ulice opet "na udaru": Investitor zagrađuje izlaz, i to  - stubovima (VIDEO)
Zvezdara (3) - Copyright Privatna arhiva

Nakon što se, prošle nedelje, dogodio incident u Glamočkoj ulici kada je investitor navodno pesnicom u glavu udario sveštenikovog sina koji sa svojom porodicom živi odmah ispod nelegalnog gradilišta, stanari te ulice danas su svedočili još jednom bahatom ponašanju. 

Naime, kako 24sedam saznaje opet su krenuli da im zagrađuju izlaz, ali ovaj put sa stubovima, a ne sa ogradom.

Stanari nam kažu da je na teren izlazila i policija, ali da građevinska inspekcija od juče, uprkos upućenoj gomili prijava, nije izašla na teren.

Podsetimo, agonija stanare ove zvezdarske ulice traje već osam meseci. Vlasnik tehničkog pregleda i investitor u avgustu prošle godine zazidao je ulaze i izlaze stanara u Glamočkoj. 

Takođe, uprkos svim zabranama, on radove na ovom ilegalnom gradilištu nastavlja. 

U ovaj slučaj su upućeni i predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić, koji je tražio od opštine da preispita akte koje je donela i da omogući građanima da nastave sa korišćenjem ulice, kako su to činili godinama unazad.

Kako je za naš portal opisala Bojana Samardžić, prva komšinica, bahatom investitoru je prošle nedelje gradilište zatvoreno peti put. Međutim, uprkos postavljenoj narandžastoj traci, on je sa ilegalnim radovima nastavio.

Privatna arhiva/Bojana Samardžić
 

- Vlasnik sve na svoju ruku radi. Njemu je opština dala dozvolu samo za rekonstrukciju krova i unutrašnje radove. On nema nijedno rešenje niti dozvolu za bilo šta drugo što radi, na svaku zabranu se oglušio - zaključila je Bojana za 24sedam.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike