Pojavio se snimak iz kluba u noći kada je Matej nestao (VIDEO)

09.01.2022

11:56

0

Na društvenoj mreži Instagram otvoren je profil koji kači snimke i informacije o nestalom Splićaninu

Pojavio se snimak iz kluba u noći kada je Matej nestao (VIDEO)
matej peris klub gotik - Copyright Printscreen/Instagram/nestali matej peris

Na društvenoj mreži Instagram pre tri dana je otvoren profil koji prikuplja informacije povodom nestalog Mateja Periša (27).

Kako smo ranije pisali, forenzičar Časlav Ristić rekao je da na mestu gde je Matej navodno ušao u vodu nisu pronađeni nikakvi biološki tragovi i da se uzrok njegovog bekstva treba tražiti u klubu.

- Mi se sad ovde bavimo posledicom, ali uzrok je u restoranu, zbog čega je on trčao, to znaju njegovi prijatelji da kažu. Kod njih se nalazi uzrok... Oni treba da znaju da li su to veče konzumirali alkohol, da li su konzumirali drogu, zbog čega je on izašao... I na kraju krajeva, onaj protok vremena od kada su oni videli da njega nema pa do sutra popodne kada su prijavili policiji, to je veliki protok vremena i za forenzičare jer pojedini tragovi se gube u tom vremenskom periodu - istakao je forenzičar Ristić.

Pretpostavlja se da je upravo zbog ovih reči i nastao pomenuti profil na Instagramu, te autori istog, mole sve koji su to veče bili u klubu, ili znaju nešto, da podele sa njima.

 

Izgleda da je njihova molba urodila plodom, te se za sada pojavio jedan snimak i fotografija sa nastupa. Iako se na njima ne vidi Matej, niti njegovi prijatelji, pokazuju da je u klubu bilo mnogo ljudi, koji su takođe i snimali nastup repera Cobija, a atmosfera je bila uzavrela.

Te večeri je nastupala i Elena Kitić, a autori mreže na jednoj od fotografija pokazali su gde su mladići sedeli.

printscreen/instagram/nestali_matej_peris_
 

Ipak, na kratkom snimku, se ne vidi da je bilo nekih incidenata.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike