Cobi je pevao kobne noći u Gotiku kada je Matej nestao: Teško mi je da pričam o tome...

04.01.2022

12:58

3

Autor: Marija Mitić

Mateju se svaki trag izgubio, u noći između četvrtka na petak, oko 2.30 časova

Cobi je pevao kobne noći u Gotiku kada je Matej nestao: Teško mi je da pričam o tome...
cobi matej - Copyright Instagram/MUP RH

Slobodan Veljković Cobi nastupao je u klubu "Gotik", u noći između 30. i 31. decembra, kada je gost lokala, Splićanin Matej Periš nestao. 

Mateju se svaki trag izgubio, u noći između četvrtka na petak, oko 2.30 časova, a pevač kaže da na svom nastupu nije primetio ništa čudno. Kako Cobi ističe, u klubu "Gotik" te noći nije došlo do incidenta, a atmosfera je bila dobra i standardna, kao i na svakom drugom nastupu.

- Bila je super atmosfera ali bukvalno ništa nisam primetio. Nikakva frka nije bila, baš ništa nisam primetio. Nisam video to društvo, bio sam u jednom mestu i to je to. Ništa nije bilo čudno, odradio sam nastup, bio je kao i svaki drugi - rekao nam je Cobi i dodao da ga je vrlo potresao ovaj slučaj.

- Malo mi je teško da pričam o svemu tome, sve to mi je strašno. Video sam i snimke koji su objavljeni, nemam reči. Jezivo je to, i tim roditeljima... Ne znam šta bih rekao - kaže Cobi za 24sedam.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, Mateju Perišu se svaki trag izgubio, u noći između četvrtka na petak, oko 2.30 časova.

On je prethodno taj dan, doputovao iz Splita za Beograd, gde je trebalo sa još šestoricom prijatelja da proslavi Novu godinu.

Nakon što su ručali u jednom beogradskom restoranu na keju, odlučili su da provod nastave u obližnjem klubu "Gotik".

Međutim, u jednom trenutku provoda, Matej je otišao do toaleta i nije se vratio.

Iako je njegovim prijateljima bilo sumnjivo što se ne vraća i nisu mogli da ga nađu u klubu, pomislili su da je otišao sa nekom devojkom, pa su nestanak prijavili tek sutradan, popodne, kako se nije vratio ni narednog jutra u apartman.

MUP BiH
 

 

Prijatelji se vratili kući

Prijatelji, sa kojima je nestali Matej Periš (27) došao u Beograd, kako prenose hrvatski mediji, otputovali su iz prestonice.

Naime, oni su sinoć napustili Beograd i vratili su se prvo u Zagreb, gde će jedan od njih preuzeti Matejev automobil i s njime se te s još jednim autom vratiti u Split.

Kako je rekao Matejev otac, Nenad Periš, koji je i dalje u Beogradu, mladići su došli automobilima do Zagreba gde su iznajmili kombi i nastavili put za Beograd gde su planirali doček Nove godine.

Policija uveliko traga za nestalim mladićem, a od jutros se uključila i rečna policija koja temeljno pretražuje reku Savu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike