Trik za savršeno pecivo i hleb: Svi zaobilaze ovaj proizvod u radnjama, a s njim se dobija testo meko ko pamuk Bon appetit 14:44 30.08.2024
Testenina može da se podgreje i da bude ukusnija nego juče: Evo kako to da postignete Bon appetit 14:16 28.05.2024
Kako se pravi postan majonez? Evo tri načina da pripremite jednako kremast i gust dodatak za jela i salate, a zdraviji od mrsnog originala Bon appetit 18:16 28.11.2023
Da li držite krompir u vodi pre nego što ga ispržite? Evo zašto to nije baš dobro činiti Bon appetit 13:18 22.01.2023
Pekari otkrivaju: Ova tri sastojka će učiniti da pecivo ostane mekano, sveže i ukusno čak i sutradan Bon appetit 13:38 23.11.2022
Ne bacajte vodu u kojoj ste skuvali krompir: Možete da je iskoristite za ova četiri super trika Bon appetit 13:38 12.11.2022
Da li bacate vodu u kojoj ste kuvali testeninu? Saznajte zašto je čuveni šefovi zovu „tečno zlato“ Bon appetit 13:04 06.11.2022
Krompir, pre kuvanja, držite u vodi? Stručnjaci otkrivaju da li je to ispravan način čuvanja Bon appetit 12:49 19.06.2022
Koriste ih svi pekari: Tri sastojka koja će testo učiniti mekšim i ukusnijim Bon appetit 12:32 05.06.2022
Previše ste začinili ili posolili jelo? Nema razloga za paniku, iskoristite neki od ovih trikova i oduševite ukućane preukusnim ručkom Bon appetit 12:47 27.12.2021
Grenland prkosi Trampovim željama: Formirana nova vlada u znak otpora američkom pritisku! Svet 07:01 28.03.2025
Danas igra Zvezda! Kralj pada u Areni – sve što treba da znate o meču sa Realom! Košarka 06:48 28.03.2025
Dremanje u toku dana može biti ključ većeg nivoa energije - ali samo pod jednim uslovom Zdrav život 06:37 28.03.2025