Princeza Ana umalo pala sa konja: Tokom svečane parade životinja je postala neposlušna, ali je ona držala sve pod kontrolom (VIDEO)

16.06.2024

11:04

0

Video na kojem ona vešto savladava neposlušnog konja postao je viralan

Princeza Ana umalo pala sa konja: Tokom svečane parade životinja je postala neposlušna, ali je ona držala sve pod kontrolom (VIDEO)
Copyright Yui Mok/PA via AP

Tokom zvaničnog obeležavanja rođendana kralja Čarlsa, na paradi koja je tim povodom tradicionalno održana u Londonu, simbolično je kraljeva sestra princeza Ana jahala iza bratovljene kočije.

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste što je njen konj u jednom trenutku postao neposlušan, te umalo da princezu nije zbacio sa leđa. 

Zahvaljujući svojoj veštini jahanja, princeza se održala na konju i zbog toga dobila brojne pohvale na društvenim mrežama gde je podeljen ovaj trenutak.

 

 

Princeza Ana (73) inače izuzetno vešt konjanik, mirno je držala kontrolu nad životinjom dok je jahala iza kočije svog brata, a pored princa Edvarda, i nećaka, princa Vilijama.

Video na kojem ona vešto savladava neposlušnog konja postao je viralan, a mngi su pohvalili njenu veštinu i mirnoću sa kojom je ponela u ovoj situaciji. 

Ćerka Elizabete II i princa Filipa kasnije se pridružila ostalim članovima porodice na balkonu Bakingemske palate u Londonu, gde se pojavila i Kejt Midlton, prvi put otkad je saopštila da ima rak.

Inače, princeza Ana je prvi član kraljevske porodice koja je učestovala na Olimpijskim igrama 1976, a evropska je prvakinja u jahanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike