Kejt Midlton snimljena izbliza: Detaljem na haljini poslala moćnu poruku (FOTO)

15.06.2024

12:24

0

Poslednjih nekoliko dana u javnosti se pojavljivao samo princ Vilijam, a mnogi Britanci su se interesovali za Kejtino zdravlje, nadajući se da će se ona uskoro pojaviti

Kejt Midlton snimljena izbliza: Detaljem na haljini poslala moćnu poruku (FOTO)
Kejt Midlton - Copyright Profimedia

Kejt se pojavila u kočiji sa Vilijamom i svoje troje dece, obučena u belu haljinu sa crno-belom mašnom na proslavi rođendana kralja Čarlsa.

To je njeno prvo pojavljivanje nakon što je saopštila javnosti da boluje od raka.

Detalj na ramenu bele haljine koju je obukla privukao je pažnju jer podseća na simbol za ljude obolele od raka kojim je verovatno htela da pošalje poruku svima koji se bore protiv ove opake bolesti.

Kosu je skupila u punđu i stavila beli šešir sa velikim obodom i crnom trakom.Još u martu se pisalo o velikom povratku, ali nakon njenog saopštenja o dijagnozi raka (22. marta) bilo je izvesno da se neće pojaviti u javnosti.

Poslednjih nekoliko dana u javnosti se pojavljivao samo princ Vilijam, a mnogi Britanci su se interesovali za Kejtino zdravlje, nadajući se da će se ona uskoro pojaviti.

Nakon sinoćne objave i nove fotografije princeze od Velsa, to se i desilo.

Kraljeva rođendanska parada, poznata kao "Trooping the Color", svečani je događaj u Londonu, na kojem se članovi kraljevske porodice okupljaju na spektakularnoj vojnoj paradi.

Profimedia
 

Još juče je najavljeno da će se ona voziti u kočiji sa svojom decom, princom Džordžom, princezom Šarlotom i princom Lujem, pre nego što se pojavi na balkonu Bakingemske palate zajedno sa ostatkom kraljevske porodice.

Bakingemska palata potvrdila je da će Čarls (75) učestvovati u povorci, ali će se, u toku lečenja raka, voziti u kočiji, a ne na konju.

Od 1748. parada je obeležavala zvanični rođendan suverena, uprkos tome što je Čarlsov stvarni rođendan 14. novembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike