Kejt Midlton se vraća! Sutra će se pojaviti u javnosti, objavila dirljivu poruku i novu fotografiju

14.06.2024

19:12

0

Princeza od Velsa Kejt Midlton napisala je dirljivu ličnu poruku u kojoj se zahvaljuje javnosti na podršci oko njene dijagnoze raka

Kejt Midlton se vraća! Sutra će se pojaviti u javnosti, objavila dirljivu poruku i novu fotografiju
Kejt Midlton - Copyright Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton napisala je dirljivu ličnu poruku u kojoj se zahvaljuje javnosti na podršci oko njene dijagnoze raka i otkriva da će sutra prisustvovati Trooping the Color.

Kejt (42), koja je još u martu otkrila da je bila podvrgnuta 'preventivnoj hemoterapiji' zbog neotkrivenog oblika bolesti, kaže da je njeno lečenje u toku i da će trajati nekoliko meseci.

Iako se neće vraćati na javne dužnosti sa punim radnim vremenom, sada se oseća dovoljno dobro da u narednim mesecima preuzme mali broj javnih angažmana.

 

 


Prvi će biti na kraljevoj zvaničnoj rođendanskoj paradi sutra, gde će se ona voziti u kočiji sa svojom decom, princom Džordžom, princezom Šarlotom i princom Luisom, pre nego što se pojavi na balkonu Bakingemske palate zajedno sa ostatkom kraljevske porodice.

 

U znak obeležavanja vesti, Kensingtonska palata je takođe objavila zadivljujući novi portret princeze koji je ove nedelje u Vindzoru snimio Met Porteus, pokazujući kako izgleda dobro i u reflektivnom raspoloženju.

U svojoj poruci, princeza kaže da je bila "oduševana" svim ljubaznim porukama podrške i ohrabrenja u poslednjih nekoliko meseci.

„To je zaista promenilo svet za Vilijama i mene i pomoglo nam je oboma u nekim od težih vremena“, napisala je ona.

Ona dirljivo otkriva da 'dobro napreduje', ali dodaje: 'Kao što će svako ko prolazi kroz hemoterapiju znati, postoje dobri i loši dani. 

 

 

"Onih loših dana osećate se slabo, umorno i morate da se prepustite svom telu da se odmara. Ali u dobrim danima, kada se osećate jači, želite da se osećate dobro. Moje lečenje je u toku i trajaće još nekoliko meseci. U dane kada se osećam dovoljno dobro, radost je baviti se školskim životom, trošiti lično vreme na stvari koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i početi da radim malo od kuće. Radujem se što ću ovog vikenda prisustvovati Kraljevoj rođendanskoj paradi sa svojom porodicom i nadam se da ću se pridružiti nekoliko javnih angažmana tokom leta, ali isto tako znajući da još nisam izašao iz šume. Učim kako da budem strpljiv, posebno sa neizvesnošću. Uzimajući svaki dan kakav dođe, slušam svoje telo i dozvoljavam sebi da odvojim toliko potrebno vreme da se izlečim.", poručila je Kejt.

"Hvala vam puno na vašem kontinuiranom razumevanju i svima vama koji ste tako hrabro podelili svoje priče sa mnom."

Princeza je prvi put objavila da ima rak 22. marta.

U izuzetno dirljivoj video izjavi, snimljenoj u Vindzoru, otkrila je da joj je dijagnostikovan karcinom posle ozbiljne abdominalne operacije u januaru i da je već bila podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji.

U duboko ličnoj, nezapamćenoj i emotivnoj video poruci snimljenoj samo dva dana ranije, Ketrin je otkrila da je vest došla kao „veliki šok“ i da su ona i Vilijam „činili sve što mogu da obradimo i rešimo problem zarad naše prodice".

"Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti dobro", rekla je ona.

„Kao što sam im rekao; Ja sam dobro i svakim danom postajem sve jači fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da izlečim; u mom umu, telu i duhu. 

„Imati Vilijama pored sebe takođe je veliki izvor utehe i utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. To nam oboje znači mnogo."

Kensingtonska palata je tada saopštila da neće deliti detalje o tome kakvu vrstu raka princeza ima, niti u kojoj je fazi raka i zamolila ljude da ne spekulišu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike