Svi ponovo bruje o Kejt Midlton! Za tri dana sve će biti jasno

12.06.2024

15:35

0

Ništa još nije potvrđeno, ali su sve oči već uperene u balkon Bakingemske palate

Svi ponovo bruje o Kejt Midlton! Za tri dana sve će biti jasno
Copyright Profimedia

Nakon što je rečeno da se princeza od Velsa neće pojaviti u javnosti do kraja godine, britanski mediji počeli su da trube danas o mogućnosti da bismo ipak mogli da vidimo Kejt Midlton ovog vikenda.

Prema izveštajima, princeza od Velsa razmatra neočekivani dolazak na kraljevu rođendansku paradu koja će se održati u subotu, 15. juna, prenosi "Independent".

Kao počasni pukovnik Irske garde, Kejt Midlton ima značajnu ulogu na ovogodišnjoj proslavi kralja Čarlsa. Iako je nije bilo na probi prošle subote, što je mnoge iznenadilo, princeza je gardi uputila pismo koje je objavljeno na njenom nalogu na društvenoj mreži Iks.

U njemu se princeza izvinila zbog izostanka sa probe za "Pozdrav bojama", rođendansku paradu britanskog kralja Čarlsa III, napominjući da se i dalje drži dalje od javnih događaja.

Iako još nije potvrđeno da će se Kejt pojaviti, javnost se nada da će je videti bar na balkonu, što bi okončalo spekulacije o njenom stanju, uključujući i ekstremne teorije da je princeza ubijena.

Profimedia
 

Kako se događaj približava, sve su glasnija nagađanja da će se Kejt pojaviti, iako se isprva činilo gotovo sigurnim da će ostati van medijskog fokusa.

I kralj Čarls se suočava s rakom, pa bi njihovo zajedničko prisustvo pokazalo jedinstvo i međusobnu podršku u teškim trenucima.

Kejt je 22. marta ove godine saopštila javnosti da ima rak, za koji je saznala nakon operacije abdomena 16. januara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike