Prva reakcija kralja Čarlsa na veliki povratak Kejt Midlton: Princeza i Čarls obavili važan razgovor

14.06.2024

20:57

0

Princeza od Velsa i dalje ostaje pukovnik Irske garde, ali pod malo drugačijim okolnostima, pa će je zameniti general pukovnik Džejms Baknol

Prva reakcija kralja Čarlsa na veliki povratak Kejt Midlton: Princeza i Čarls obavili važan razgovor
Kejt Midlton - Copyright Matt Porteous

Kejt Midlton biće sutra na obeležavanju službenog rođendana kralja Čarlsa III. Predstavnik Bakingemske palate prenosi reakciju monarha na ovaj važan obrt, koji se desio skoro tačno pet meseci nakon što je princeza od Velsa operisana u Londonu (teška operacija abdomena), gotovo tri meseca nakon što je rekla da boluje od raka i šest meseci nakon što je nije bilo u javnosti.

Kralj Čarls je oduševljen hrabrom odlukom Kejt Midlton da sutra prisustvuje Trooping the Color u Londonu dok ona nastavlja da se bori sa rakom. Monarh se veoma se raduje svim elementima sutrašnjeg dana.

Profimedia
 

Kejt Midlton je unapred razgovarala sa kraljem o svom dolasku na sutrašnju svečanost. Princeza od Velsa i dalje ostaje pukovnik Irske garde, ali pod malo drugačijim okolnostima, pa će je zameniti general pukovnik Džejms Baknol.

Upitan kako se princeza oseća, predstavnik Kensingtonske palate poručio je: "Kao što je rekla, lečenje dobro napreduje i raduje se što će se sutra pridružiti porodici. Kao što je istakla u svojoj poruci, a kao što svi koji primaju hemioterapiju znaju, ona ima dobrih i loših dana".

Iz Kensingtonske palate istakli su da princeza više neće komentisati svoje lečenje i da neće govoriti više o tom procesu, piše Daily mail.

Kejt Midlton koju sa kraljem spaja posebna veza, oglasila se danas i objavila novu fotografiju kao i nove detalje o svom zdravstvenom stanju.

 

 

Obradovala je sve vešću da će biti sutra na obežavanju rođendana kralja Čarlsa III. Ovo je njeno najvažnije oglašanje nakon štom je 22. marta rekla da boluje od raka u emotivnoj poruci u produkciji BBC studija. Princeza od Velsa je potvrdila glasine da će se pojaviti sutra u javnosti.

"Kao što svi koji prolaze hemioterapiju znaju, postoje dobri i loši dani. "Tih loših dana osećate se slabo, umorno i morate da se prepustite da se vaše telo odmori. Ali u dobrim danima, kada se osećate snažnije, želite da najbolje iskoristite da se osećate dobro.

Profimedia
 

Moje lečenje je tu toku i trajaće još nekoliko meseci. U dane kada se osećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je da se uključim se u školski život, provoditi vreme baveći se stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i da počnem da malo radim od kuće.

Radujem se što su ovog vikenda sa svojom porodicom da budem na Kraljevoj rođendanskoj paradi i nadam se da ću imati nekoliko javnih angažmana tokom leta ali isto tako znam da se nisam u poptunosti oporavila.

Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Uzimam svaki dan onako kako dolazi, slušam svoje telo i dopuštam sebi da odvojim potrebno vreme za ozdravljenje".

Na kraju je poručlila: "Mnogo vam hvala na razumevanju i svima vama koji ste tako hrabro podelili svoje priče sa mnom".

Kejt Midlton koja je novim oglašavanjem otkrila pet ključnih detalja, saopštila je 22. marta da boluje od raka, a 16. januara je imala operaciju zbog problema sa abdomenom, u Londonu. Lečenje protiv raka traje od kraja februara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike