Čuveni doktor nestao na popularnom grčkom ostrvu! Za dr Mozlijem tragaju vatrogasci i specijalni timovi, prijatelji i porodica u panici

06.06.2024

16:20

0

Tim za potragu i spasavanje stiže iz Atine, opremljen dronovima i drugom sofisticiranijom opremom, kako bi produžio potragu za dr Mozlijem

Čuveni doktor nestao na popularnom grčkom ostrvu! Za dr Mozlijem tragaju vatrogasci i specijalni timovi, prijatelji i porodica u panici
Nestao Majkl Mozli - Copyright Profimedia

Čuveni britanski doktor i poznato TV lice, dr Majkl Mozli (67), nestao je na grčkom ostrvu Simi. Vest o njegovom nestanku podeljena je u lokalnoj Fejsbuk grupi, što je izazvalo veliku zabrinutost među meštanima i turistima.

Prema informacijama iz apela, tim za potragu i spasavanje stiže iz Atine, opremljen dronovima i drugom sofisticiranijom opremom, kako bi produžio potragu za dr Mozlijem. Očekuje se da će tim stići oko 13 časova.

Dr Mozli je poznat po svojim zdravstvenim emisijama i knjigama koje su inspirisale mnoge ljude širom sveta da poboljšaju svoje zdravlje i način života. Njegov nestanak je izazvao veliku zabrinutost i pažnju javnosti.

 

 

„Da li ste videli ovog čoveka? Otišao je iz Agios Nikolasa juče oko 13.30 i nije uspeo da stigne kući. Njegovi prijatelji su zabrinuti, jer je prošlo šest sati otkako su ga poslednji put videli. Njegovo ime je dr Majkl Mozli i on je poznato lice mnogim Britancima."

Kako piše grčki portal Prototema, za doktorom Mozlijem traga i njegova supruga dr Kler Bejli koja je takođe lekar. Dr Bejli je podigla uzbunu pošto je shvatila da se njen suprug nije vratio u smeštaj juče do 19.30, pa su lokalne vlasti počele da tragaju za njim.

 

 

Povodom nestanka 67-godišnjeg lekara, za Miror je govorila predstavnica EL.AS-a Konstantina Dimoglidu koja je potvrdila da je istraga počela u četvrtak rano ujutro, ali da još ništa značajno nije pronađeno.

Bio je na plaži Agios Nikolaos sa još jednim parom kada je odlučio da se vrati svojoj kući u oblasti Pedi u Simiju. Bilo je oko pola dva popodne i on je zaboravio telefon na plaži. Svaki pokušaj da bude lociran bio je neuspešan. Sada smo zamolili vatrogasce da pomognu u operaciji u slučaju da se okliznuo, sapleo, pao, čak i da ga je ujela zmija, pa je negde povređen. Od njega jednostavno nema apsolutno nikakvog traga. To znači da je barem za nas svaki mogući scenario otvoren i da se istražuje - izjavila je Dimoglidu.

Ovaj 67-godišnjak je poznat po pojavljivanju u televizijskim programima poput "This Morning" i "The One Show." On takođe vodi zdravstveni podkast "Just One Thing" za BBC.

Takođe je zaslužan za sve veću popularnost dijete za mršavljenje 5:2, koja podrazumeva post dva dana nedeljno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike