"Promenila pol u 30. godini, a njen pokojni muž nije ni postojao": Bridžit Makron tuži jednu ženu zbog klevete

10.04.2024

19:52

0

Autor: Lj. S.

Ročište je pomerano sa marta 2025. na 19. jun 2024. na zahtev advokata supruge Emanuela Makrona

"Promenila pol u 30. godini, a njen pokojni muž nije ni postojao": Bridžit Makron tuži jednu ženu zbog klevete
Copyright Profimedia

Brižit Makron tužila je zbog klevete Natašu Rej ženu koja tvdi da je prva dama Francuske rođena kao muškarac pod imenom Žan Mišel Tronje.

Ročište je pomerano sa marta 2025. na 19. jun 2024. na zahtev advokata supruge Emanuela Makrona.

Novinarka Nataša Rej je tvrdnje o Brižit Makron iznela u intervjuu na Jutjubu 2021. i od tada su se glasine raširile, rekao je advokat prve dame Francuske i zatražio da se saslušanje ubrza, jer se pojavila zabrinutost nakon što su se takve glasine proširile izvan Francuske u Ameriku.

AP Photo/Aurelien Morissard
 

- Poslednjih nedelja naročito na međunarodnom nivou, preko influenserke Kendis Ovens, koja je sve to prenela, šteta po moju klijentkinju povećala se iz dana u dan - izjavio je.

Kendis Ovens je prošlog meseca na društvenoj mreži X poručila da je spremna da stavi svoj profesionalni ugled na kocku kako bi dokazala kontroverznu teoriju o Brižit Makron. 

Ona je rekla da je supruga francuskog predsednika "promenila pol u 30. godini, da nije rodila troje dece kao što se govori i da njen pokojni suprug nikada nije postojao".

Priče o tome da je Brižit Makron navodno rođena kao muškarac izneo je 2021. list "Faits et Documents" nakon što je Emanuel Makron izabran za predsednika Francuske.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike