Pronađen fetus vanzemaljca? Ima izduženu lobanju, neobičan broj rebara

05.03.2024

13:05

0

Autor: J. S. J.

Skeptični naučnici, međutim, tvrde da su oba primerka verovatno mrtvorođena i da su ostaci fetusa čoveka

Pronađen fetus vanzemaljca? Ima izduženu lobanju, neobičan broj rebara
Ilustracija - Copyright Pixabay

Mumificirani fetus sa izduženom lobanjom pronađen je u Kolumbiji, a veruje se da je možda u pitanju "vanzemaljac" ili "mali pećinski humanoid" koji je živeo pre više od 800 godina.

Navodni vanzemaljac ima izduženu lobanju, ukošene oči i neobičan broj rebara, barem prema reporteru, koji je naveo da se čini da telo ima 10 rebara na svakoj strani tela u poređenju sa tipičnih 12 kod ljudi, piše Daily Mail.

Fotografije preminulog bića dostavio je anonimni izvor putem WhatsApp poruke reporteru Hosepu Gijaru koji je rekao da mumija možda potiče iz 'el cerro de los enanos' ('Brda patuljaka') u udaljenoj Kolumbiji.

Znaci pupčane vrpce, koji se obično nalaze na kopnenim sisarima, podstakli su spekulacije da bi "vanzemaljska" mumija mogla da bude povezana sa zloglasnim ostacima navodnog "malenog humanoida" koji je otkriven u Peruu.

Skeptični naučnici, međutim, tvrde da su oba primerka verovatno mrtvorođena i da su ostaci fetusa čoveka.

Sablasne nove fotografije poslate su Gijaru, koji je deceniju vodio emisiju "Enigmes i Misteris" Nacionalnog radija Španije, a sada je istraživač i autor NLO-a.

Dok  izvor tvrdi da su jezivi ostaci fetusa pronađeni u Kolumbiji, Gijaro je na mreži X napisao: „Ne mogu tačno da znam jer mi nedostaju proverljivi podaci.“

Veteran španskog javnog radija usudio se da sugeriše da bi primerak mogao biti povezan sa 'Atom', zloglasnim lešom sličnim 'vanzemaljcu' od šest inča koji je iskopan u Čileu 2003. godine.

Odmah su reagovali korisnici na društvenim mrežama da procenjući novu misteriju 'vanzemaljskog' leša.

„Veoma je slično biću Atakama“, prokomentarisao je jedan Drugi kaže; Sigurno je to unutarzemaljska vrsta koja još uvek živi među nama“.

„Isti je kao onaj [„Ata“] koji je pronađen u Atakami“, navela je treća osoba. 

Prošle jeseni, preduzetnik iz Barselone i lovac na NLO Ramon Navija-Osorio Vilar, koji je kupio 'Atu' od lovca na blago, zaprepastio je špansku televiziju svojom teorijom da su ostaci dokaz legendarne rase sićušnih humanoida.

- Bili su to veoma mali ljudi koji su živeli u pećinama i izlazili su samo noću. Otuda njegove čudne oči u obliku badema -  rekao je Navija-Ozorio .

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike