Ovaj video ima 68 miliona pregleda! Gori društvena mreža nakon objave Ilona Maska - Spremite se da bacite dasku za peglanje i peglu (VIDEO)

17.01.2024

13:03

0

Autor: J. S. J.

Vau, to je bilo veoma delikatno i impresivno, stoji u jednom od komentara

Ovaj video ima 68 miliona pregleda! Gori društvena mreža nakon objave Ilona Maska - Spremite se da bacite dasku za peglanje i peglu (VIDEO)
Copyright Printscreen/X/elonmusk

Ilon Mask je podelio zanimljiv video Tesla Optimusa, robota. Na snimku se vidi humanoidni robot kako savija majicu. Otkako je podeljen, snimak je postao viralan i ima za samo jedan dan preko 68 miliona pregleda, ali i hiljade komentara.

„Optimus savija košulju“, napisao je Ilon Mask na mreži X. U drugom tvitu, izvršni direktor „Tesle” je dodao: „Važna napomena: Optimus to još ne može da uradi potpuno samostalno, ali će to sigurno moći da uradi potpuno samostalno i u proizvoljnom okruženju (neće biti potreban fiksni sto sa kutijom koja ima samo jednu majicu).”

Na snimku se vidi robot kako stoji ispred stola sa korpom u kojoj je majica. Ubrzo humanoid vadi majicu crne boje iz korpe i stavlja je na sto. Kako video napreduje, robot se vidi kako polako, ali pravilno savija majicu.

 

 

„Prvo su košulje... onda…“, napisao je neko od tviteraša, zajedno sa GIF-om scene iz naučnofantastičnog filma „Terminator” Arnolda Švarcenegera.

 

 

„Vau, to je bilo veoma delikatno i impresivno“, stoji u drugom komentaru.

Bilo je i onih koji su napisali: „Spremite se da bacite dasku za peglanje i peglu.“

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike