Nastavnik svukao pantalone pred učenicima: Đaci ga prijavili direktorki, ona ga zatekla na delu (FOTO)

08.12.2023

14:33

0

Učenici su uspeli da naprave fotografiju na kojoj se vidi za stolom sa velikim delom zadnjice koji viri iz pantalona i desnom rukom uvučenom u prednji džep

Nastavnik svukao pantalone pred učenicima: Đaci ga prijavili direktorki, ona ga zatekla na delu (FOTO)
Copyright Anderson Police Department

Nastavnik koji je bio zamena u školi uhapšen je jer je navodno svukao pantalone i pokazao zadnjicu i genitalije odeljenju punom 11-godišnjaka.

Stiven Kansijani (32) uhapšen je u srednjoj školi Anderson u Kaliforniji nakon pritužbi užasnutih učenika, saopštila je lokalna policija.

Učenici su uspeli da naprave fotografiju na kojoj se vidi nastavnik za stolom sa velikim delom zadnjice koji viri iz pantalona i desnom rukom uvučenom u prednji džep, prenosi Njujork post.

Učenici su takođe prijavili da su videli njegove genitalije, navodi KRCR.

- Zamenca direktora je rekla da su dva učenika došla u njenu kancelariju i kazala joj da su videla Kansijanijevu golu zadnjicu i da su mu pantalone bile delimično spuštene - navodi se u izveštaju o hapšenju na Fejsbuku.

- Zamenica direktora je reagovala, ušla u učionicu i uočila Kansijanija sa spuštenim pantalonama i donjim vešom koji je bio svučen do sredine butina - dodaje se u izveštaju, u kom se naglašava da se nastavnik „izložio pred decom“.

Anderson Police Department
Stiven Kansijani

- Rekla mu je da mora da napusti kampus, odmah ga je ispratila i kontaktirala policiju - navodi se u izveštaju o hapšenju.

Istražitelji su uzeli izjave nekoliko učenika, što je dovelo do izdavanja naloga za Kansijanijevo hapšenje zbog optužbi za nepristojno izlaganje i uznemiravanje ili zlostavljanje deteta.

On se predao u sredu uveče i smešten je u lokalni okružni zatvor.

Prema njegovoj sada privatnoj Fejsbuk stranici, nastavnik je u maju diplomirao na Betel školi za natprirodno - neakreditovanoj instituciji u Redingu u Kaliforniji, koja svoje učenike obučava o natprirodnom i čudima, kao što je isceljenje verom.

Na veb-stranici škole Betel piše da je „dizajnirana da bude centar za obuku u kom učenici prihvataju svoj kraljevski identitet, uče vrednosti Kraljevstva i žive u autoritetu i moći kralja“.

Lokalni školski okrug rekao je da „nije imao prethodna saznanje o bilo kakvom neprikladnom ponašanju“ pre nego što je Kansijaniju dozvolio da radi kao zamena.

Policija je pohvalila učenike koji su prijavili prekršaj nastavnika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike