Policajac na internetu sakupljao eksplicitne fotografije devojčica, pa ih ucenjivao: Morale da rade šta im je tražio da ne bi sve objavio

24.10.2023

23:13

0

Kod njega je pronađeno više od 4.500 eksplicitnih slika maloletnica

Policajac na internetu sakupljao eksplicitne fotografije devojčica, pa ih ucenjivao: Morale da rade šta im je tražio da ne bi sve objavio
Ilustracija - Copyright Profimedia

Britanski policajac Luis Edvards dopisivao se preko interneta sa više od 200 devojčica, od kojih je tražio da mu pošalju eksplicitne slike, nakon čega ih je ucenjivao.

On je koristio lažne naloge na platformi Snepčet i sebe predstavljao kao dečka kako bi stupio u kontakt sa devojčicama starim od 10 do 16 godina, prenosi londonski Tajms.

Edvards, 24-godišnji policajac iz južnog Velsa, priznao je krivicu po optužnici za ucenu i seksualno zlostavljanje dece, ali je odbio da se pojavi na izricanju presude.

Kod njega je pronađeno više od 4.500 eksplicitnih slika maloletnih devojčica, što je rezultiralo njegovom zabranom rada u policiji.

Edvards je pretio devojčicama, upozoravajući ih da će objaviti njihove slike ili nauditi njihovim porodicama "ukoliko ne urade ono što im traži", kako navodi Tajms.

U policiji se zaposlio 2021. godine, a njegova krivična dela su trajala od novembra 2020. do februara ove godine kada je uhapšen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike