Radnik urinirao u rezervoar sa sastojcima za popularno pivo! Posle incidenta pale i deonice pivare (VIDEO)

23.10.2023

11:54

2

Autor: J. S. J.

Snimatelj i osoba sa snimka navodno nisu direktno zaposleni u fabrici

Radnik urinirao u rezervoar sa sastojcima za popularno pivo! Posle incidenta pale i deonice pivare (VIDEO)
Copyright Twitter_Unnieออนนี่รีวิว🎀🧁🫧 #รีวิวเกาหลี 🇰🇷 @unnie_review

Kineske vlasti sprovode istragu nakon što se na internetu pojavio video na kojem se vidi radnik iz pivare "Cingtao" kako urinira u rezervoar, za koji se veruje da sadrži sastojke za popularno pivo. Snimak je na društvenim mrežama imao desetine miliona pregleda.

Kompanija je saopštila kako je obavestila policiju odmah nakon što je došla do videa, dodajući da je sporna serija zapečaćena, piše BBC.

 

 

"Cingtao" je jedan od najvećih kineskih proizvođača piva i njegov najveći izvoznik. Na snimku koji se u četvrtak pojavio na internetu vidi se radnik, obučen u uniformu s kacigom na glavi, kako se penje preko visokog zida i ulazi u kontejner, pre nego što počne da mokri.

Poslovni list "National Business Daily" citirao je interni izvor koji je rekao kako snimatelj i osoba sa snimka nisu direktno zaposleni u fabrici. 

Iz pivare su naveli kako "pridaju veliku važnost" snimku, a policija je započela istragu. Korisnici kineskih društvenih mreža su šokirani jer je sporni brend piva vrlo poznat u zemlji i inostranstvu. 

Pale deonice

Deonice pivare "Cingtao" naglo su pale jutros, kada je šangajska berza otvorena, ali su se posle toga stabilizovale.

"Pi*anje koje će uništiti puno novca, ovaj je radnik ovde napravio pravu štetu", glasi komentar koji je dobio najviše lajkova na platformi Weibo.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike