Učenica tokom svađe sa drugaricom pogodila nastavnicu stolicom u glavu: Žena se srušila na pod, usledila panika u odeljenju (VIDEO)

03.10.2023

21:57

0

Devojku su mediji identifikovali samo kao 15-godišnjakinju, naglasivši da će se suočiti s pravnim posledicama

Učenica tokom svađe sa drugaricom pogodila nastavnicu stolicom u glavu: Žena se srušila na pod, usledila panika u odeljenju (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/libsoftiktok

Nastavnica iz Mičigena koja je bila žrtva nasilnog incidenta vraća se na posao, dok se učenica koja ju je povredila suočava s optužbama za krivično delo, prema izveštaju "Fox News".

Incident do koga je došlo u "Flint Community Schools" postao je viralan nakon što se na internetu pojavio video-snimak u kom se vidi kako se fizički sukobljavaju dve tinejdžerke u učionici dok je nastavnica prisutna.

Jedna od devojaka, koju su lokalni mediji identifikovali kao 15-godišnjakinju, uzima u besu stolicu i baca je prema nastavnici, pogađajući je u glavu.

Nakon incidenta učenici su burno reagovali na povredu nastavnice, a u snimku se vidi da su prevrnuli nekoliko stolova.

Školski resorni službenik koji je intervenisao pronašao je nastavnicu sa povredama glave na podu. Šef policije Flinta, Terens Grin, potvrdio je ovu informaciju za "ABC 12".

Tužilaštvo okruga Dženesi navodno je podiglo optužnicu protiv neidentifikovane tinejdžerke koja je bacila metalnu stolicu, optužujući je za dve tačke krivičnog dela.

Okrug je u ponedeljak saopštio da je nastavnica puštena iz bolnice istog dana kada se incident desio i da se oporavlja.

Nadzornik Kevelin Džouns izrazio je zadovoljstvo zbog povratka nastavnice na posao i najavio da će joj osoblje prirediti toplu dobrodošlicu.

U saopštenju se ističe da će učenica koja je izazvala incident biti suočena s pravnim posledicama u skladu sa zakonom i Kodeksom ponašanja učenika "Flint Community Schools".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike