Žena gađala policajca proizvodima iz supermarketa, pa ga optužila za rasizam: Jedva savladao razjarenu mušteriju (VIDEO)

06.10.2023

13:40

0

Nije jasno da li je žena na kraju uhapšena

Žena gađala policajca proizvodima iz supermarketa, pa ga optužila za rasizam: Jedva savladao razjarenu mušteriju (VIDEO)
Incident u Volmartu - Copyright Printscreen Twitter/@zoomerdissident

Jedna žena je optužila Volmart za rasizam nakon što je bacila hranu na policajca koji je posle toga pokušao da je obuzda u lokalu u predgrađu Njujorka dok je ona vikala: „Izvuci me je*eno napolje“.

U video-snimku koji se pojavio na društvenim mrežama žena, za koju je policija rekla da je moguće da ima „probleme sa mentalnim zdravljem“, vidi se kako viče na policajca dok sedi na motornom skuteru u prodavnici okruga Vestčester u ponedeljak.

Nejasno je zašto je pozvana policija, ali se u snimku vidi da se žena svađa s policajcem, gađa ga i otima se od njega između rafova, da bi na kraju jedan i oborila.

U jednom trenutku udarila je policajca u lice, da bi u sledećem momentu pala, a policajcac je legao preko nje u nameri da je obuzda.

Dok je ležala na podu, vikala je „je*eno belo smeće“ i „vodite me u zatvor“, a policajac joj je, sedeći na njoj, stavio lisice na ruke, što je podstaklo optužbu za rasizam.

 

 

- Volmart je rasistički - povikala je u jednom trenutku pred okupljenim kupcima koji su posmatrali celu scenu.

Na kraju je tražila od policajca da je odvede u bolnicu, ali je zamoljena da izađe napolje.

- Ne mogu da idem napolje, ne mogu da idem napolje. Ne mogu bez stvari, platila sam ih - ponavlja ona dok se valja po podu.

Nije jasno da li je žena na kraju uhapšena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike