Našao način da jede za "dž" po restoranima: Dođe, naruči, najede se i doživi srčani udar!

19.10.2023

14:01

0

Jedan od vlasnika restorana rekao je da on obično naruči nekoliko čaša viskija i rusku salatu pre nego što lažira srčani udar

Našao način da jede za "dž" po restoranima: Dođe, naruči, najede se i doživi srčani udar!
Copyright Printscreen/X/@GoWirally

Muškarac je lažirao srčani udar u najmanje 20 restorana u Španiji u pokušaju da izbegne plaćanje računa nakon večere u restoranima. Ovaj 50- godinjak poreklom iz Litvanije, osuđen je na zatvorsku kaznu zbog toga.

Fotografija čoveka koji se pretvara da pati od srčanog udara podeljena je lokalnim restoranima da ih upozori. Na fotografiji se vidi kako je pao na pod, nakon što je glumio da pati od srčanog udara.
Čovek je prikazao dramatični čin u nekoliko restorana na Kosta Blanci, piše news9live.

 

 

Jedan od vlasnika restorana rekao je da on obično naruči nekoliko čaša viskija i rusku salatu pre nego što lažira srčani udar.

Menadžer restorana u Alikanteu je kazao: Bilo je veoma teatralno, pretvarao se da se onesvestio i pao na pod. Poslali smo njegovu fotografiju po svim restoranima da pokušamo dea ga sprečimo da izvede novu prevaru.

Profimedia/Pixabay
 

 

Muškarac je u zatvoru 42 dana nakon što je odbio da plati dve kazne.

Vlasnici prevarenih restorana planiraju da podnesu zajedničku prijavu protiv čoveka a on bi mogao da završi u zatvoru na dve godine.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike