Tramp zaradio milione: Bivši predsednik Amerike u zatvoru stigao do pravog bogatstva!

27.08.2023

14:57

0

Veliki deo sredstava dolazi od prodaje predmeta kao što su šolje, majice i hladnjaci za piće sa slikom Donaldovog namrgođenog lica.

Tramp zaradio milione: Bivši predsednik Amerike u zatvoru stigao do pravog bogatstva!
Copyright AP Photo/Artie Walker Jr.

Iako napadi na Donalda Trampa ne prestaju Tim za predizbornu kampanju bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa saopštio je da je prikupio 7,1 milion dolara otkako se predao u zatvoru u Atlanti u američkoj državi Džordžiji, nakon čega je pušten uz kauciju.

Kako se navodi, veliki deo sredstava dolazi od prodaje predmeta kao što su šolje, majice i hladnjaci za piće sa slikom Trampovog namrgođenog lica dok se predaje u zatvoru, preneo je "BBC"
Tramp je prikupio gotovo 20 miliona dolara za tri sedmice od podizanja optužnica u slučajevima nereda u Džordžiji i na Kapitolu.

Odmah nakon hapšenja u Džordžiji u petak, Tramp je prikupio 4,18 miliona dolara, što je, kako je naveo njegov tim, najveća cifra prikupljena za  24 sata u njegovoj dosadašnjoj kampanji. 
Osim što se prodavala roba onlajn, Trampov tim je slao poruke pristalicama da daju sredstva.
Tramp je pušten uz kauciju od 200.000 dolara, a optužen je za zaveru u vezi sa pokušajem da poništi rezultate predsedničkih izbora u Džordžiji 2020. godine.

Tramp se suočava i sa tri druge optužnice dok vodi kampanju za predsedničke izbore 2024. godine.

Donald Tramp negira sve optužbe i tvrdi da su slučajevi protiv njega politički motivisani jer on vodi trku za republikansku nominaciju da bi se suprotstavio aktuelnom predsedniku demokrati Džozefu Bajdenu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike