Snimak iz aviona pre nego što će se u njega ukrcati Jevgenij Prigožin: Ko su misteriozni "kupci" letelice(VIDEO)

25.08.2023

10:44

0

Autor: I.K.

Navodno, letelica je trebalo da bude prodata za pet miliona evra

Snimak iz aviona pre nego što će se u njega ukrcati Jevgenij Prigožin: Ko su misteriozni "kupci" letelice(VIDEO)
Copyright Profimedia/ Prigozhin Press Service via AP,

Na društvenim mrežama objavljen je snimak, koji je kako se tvrdi, nastao u 10 časova kobnog 23. avgusta u avionu, neposredno pre nego što će se u njega ukrcati vođa "Vagnera" Jevgenij Prigožin.

Navodno, letelica je trebalo da bude prodata za pet miliona evra, a dva potencijalna kupca želela su da pregledaju avion baš na dan kada je Prigožin trebalo da leti njime.

Kako se tvrdi kanal na Telegramu "ВЧК-ОГПУ" oni su saznali identitet ovih misterioznih kupaca koji su Prigožinov mlaznjak "gledali" neposredno pre tragedije.

Prvi koji su ugledali avion, navodno, bili su predstavnici avio-kompanije Rusjet. Konkretno, u Šeremetjevo su došli Aleksandra Julina, predsednica upravnog odbora kompanije, i Sergej Klokotov, tehnički direktor. Kako bi, iz bezbednosnih razloga, mogli uopšte da uđu na aerodrom, oni su bili stavljeni na spisak putnika.

U Šeremetjevo su, navodi ovaj kanal na Telegramu, stigli mercedesom i prošli kroz detektore metala unutra. Tehničar je sa sobom imao samo telefon, a žena tašnu. Pregledavši spoljašnjost i unutrašnjost aviona, zadržali su se oko sat vremena posle čega su napustili vazdušnu luku.

Kako se dodaje, posle njih u avion su ušli Prigožin, Utkin i drugi, a ubrzo se letelica srušila.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike