Uhapšen marinac nakon što je nestala četrnaestogodišnja devojčica pronađena u vojnoj bazi u San Dijegu - Porodica otkrila jezive detalje

10.07.2023

22:00

1

Tinejdžerka je navodno pobegla od kuće 9. juna, a njena baka je prijavila nestanak četiri dana kasnije

Uhapšen marinac nakon što je nestala četrnaestogodišnja devojčica pronađena u vojnoj bazi u San Dijegu - Porodica otkrila jezive detalje
A.S (2) - Copyright Ustupljene fotografije/Privatna arhiva

Američki marinac uhapšen je nakon što je nestala četrnaestogodišnja devojčica, koja je kasnije pronađena u vojnoj bazi u San Dijegu. Porodica tvrdi da je tinejdžerka prodata zbog seksa i da je silovana od strane uhapšenog muškarca. Tinejdžerka, koja ima smetnje u učenju, navodno je pobegla od kuće 9. juna, a njena baka je prijavila nestanak četiri dana kasnije, prema navodima kancelarije šerifa okruga San Dijego.

Nakon gotovo 20 dana, vojna policija je pronašla devojčicu unutar kasarne 28. juna. Tetka devojčice, Kazandra Perez, tvrdi da je tinejdžerka prodata vojniku zbog seksa. Kancelarija šerifa potvrdila je da je tinejdžerka pronađena u bazi marinaca.

 

 

Portparol šerifa navodi da je baka devojčice rekla da je devojčica ranije bežala, ali se uvek brzo vraćala kući. Pomorska služba za kriminalističke istrage (NCIS) vodi istragu uz podršku kancelarije šerifa i radne grupe za trgovinu ljudima u San Dijegu.

Marinac iz borbenog logističkog bataljona priveden je 28. juna na ispitivanje od strane NCIS, iako još nije zvanično optužen, prema izjavi kapetana Čaka Palmera.

 

 

Nekoliko dana kasnije, na društvenim mrežama je objavljena fotografija neimenovanog marinca, koji je vojna policija odvela u lisicama. Perez je optužila vojsku da pokušava da prikrije navodno silovanje njene nećakinje i rekla da je za to odgovoran ceo bazni kamp.

Pomorska služba za kriminalističke istrage (NCIS) ne komentariše istrage koje su u toku. Devojčica je vraćena svojoj baki.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike