Serijski ubica likvidira redom prostitutke! Odvodio ih u motel i tukao do smrti, velika potraga za zločincem

23.11.2022

17:27

0

Autor: M. Vu.

Osumnjičeni serijski ubica – čije ime nije objavljeno – navodno je pokupio prostitutke u barovima i klubovima u Tihuani

Serijski ubica likvidira redom prostitutke! Odvodio ih u motel i tukao do smrti, velika potraga za zločincem
Prostitucija Ilustracija - Copyright Foto:Profimedia

Serijski ubica hara Meksikom! Američki državljanin je ubio najmanje tri prostitutke, a kako je policija izvestila, on je u bekstvu i poslednji put je viđen na granici sa San Dijegom.

Osumnjičeni serijski ubica – čije ime nije objavljeno – navodno je pokupio prostitutke u barovima i klubovima u Tihuani, a zatim ih namamio u lokalne motele gde ih je ubijao, navodi NBC San Diego.

Navodni ubica je imao seks sa radnicima, tukao ih i ubio, rekao je državni tužilac Rikardo Karpio.

- Ako neko ugrozi živote naših građana, naših žena, onda će imati ozbiljan problem sa našim pravosudnim sistemom - rekao je Karpio.

Ubistva su se dogodila u Zona Norte, četvrti crvenih svetala duž granice poznatoj po licenciranim seksualnim radnicama i striptiz klubovima.

 

 

Veruje se da ove tri žene nisu jedine žrtve serijskog ubice.

- Radilo se na razmeni informacija između našeg odeljenja za ubistva. Uspeli su da utvrde da ovaj osumnjičeni napada ranjive, usamljene žrtve i mami ih lažima.

Nije poznato koje su američke agencije bile uključene u istragu.

- Bez sumnje, uhvatićemo ga i transportovati nazad u Tihuanu - rekao je Karpio, prenosi En-Bi-Si. Zvaničnici su preduzeli korake da "neutrališu" navodnog ubicu koji šulja južno od granice, navodi Marca.com.

Vlasti nisu otkrile detalje o konkretnim žrtvama ili okolnostima njihove smrti osim Karpiove izjave.

Ubijeno 120 žena za tri meseca

- Takođe smo preduzeli neophodne radnje da pokušamo da identifikujemo sve slučajeve koji bi mogli biti povezani sa ovim femicidom, i izdali smo nalog za hapšenje navedene osobe - dodao je on.

Profimedia
 

Femicid je termin koji opisuje izbijanje nasilja nad ženama u Meksiku. Karpio kaže da je u prva tri meseca ove godine širom zemlje ubijeno 140 žena.

Mnogi od tih slučajeva su ostali nerešeni. Donja Kalifornija ima drugi najveći broj femicida u zemlji. Vlasti kažu da neke detalje ubistava drže u tajnosti kako ne bi upozorile osumnjičenog.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike