Potraga za devojčicom koja je nestala u Firenci i dalje traje! Sumnja se da su je otmičari ubacili u kofer i izneli iz hotela

19.06.2023

18:55

0

Autor: M. Vu.

Policija izvršila pretres hotela i preduzima intenzivne mere u cilju pronalaženja nestale devojčice

Potraga za devojčicom koja je nestala u Firenci i dalje traje! Sumnja se da su je otmičari ubacili u kofer i izneli iz hotela
Kataleja Mija Čisiljo Alvarez - Copyright Facebook/Restaurantes Latinos Milano Italia

U Firenci se nastavlja intenzivna potraga za petogodišnjom devojčicom, Katalejom Miom Čičilo Alvarez, koja je nestala iz hotela Astor pre devet dana. Policija je izvršila pretres hotela u kojem je devojčica živela sa porodicom i još 140 ljudi u nadi da će pronaći tragove koji bi pomogli u rešavanju slučaja.

Prema informacijama sa nadzornih kamera, poslednji put je primećeno da se Kataleja Mia igrala na stepenicama pored dvorišta hotela tačno u 15:12 časova pre nego što je nestala. Ipak, do sada nije pronađen nikakav konkretni trag o njenom mestu boravka.

 

 

U nastojanju da prikupe dodatne dokaze, policija je odnela četkicu za zube devojčice radi DNK analize. Takođe, cela zgrada hotela je ispražnjena kako bi se izvršio temeljan pretres prostora.

Prethodnih meseci, hotel je bio poprište nasilnih incidenata, uključujući jedan napad na Ekvadorca koji je navodno skočio sa trećeg sprata kako bi izbegao naoružanu bandu. Iako su se ovi incidenti dogodili u istom hotelu, još uvek nije jasno da li su povezani sa nestankom petogodišnje devojčice.

Otac nestale devojčice, Miguel, izjavio je da su imali prethodnih problema u hotelu, ali izražava sumnju da je to povezano sa nestankom njegove ćerke. On izražava svoju duboku zabrinutost i nada se da će se slučaj što pre rešiti.

 

 

Policija nastavlja sa intenzivnom potragom, a u nedelju su praznili kante ispred hotela dok su istražitelji stigli sa specijalnom opremom za pretragu. Trenutna radna teorija je da je devojčica mogla biti ubačena u kofer i iznesena sa jednim od dva izlaza hotela.

Potraga za nestalom petogodišnjom devojčicom i dalje se sprovodi uz angažovanje velikog broja policijskih i nadležnih službi, koje su posvećene pronalaženju istine i pronalaženju deteta što pre.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike