Mala Kata (5) nestala pre pet dana, u njenom kraju se pojavili jezivi plakati sa dve reči: Veruje se da je to poruka otmičara

15.06.2023

16:49

0

Navodno ju je sa sobom odveo muškarac, a uveče je, prema neproverenim tvrdnjama, viđena sa ženom

Mala Kata (5) nestala pre pet dana, u njenom kraju se pojavili jezivi plakati sa dve reči: Veruje se da je to poruka otmičara
Kataleja Mija Čisiljo Alvarez - Copyright Facebook/Restaurantes Latinos Milano Italia

Petogodišnja Kataleja Mia Čisilja Alvarez, devojčica Peruanskog porekla, nestala je u subotu u Firenci, gde su se sada pojavili neobični leci sa misterioznim rečima koje su uznemirile njene roditelje.

Kati se trag izgubio pre pet dana, a policija je uverena da kidnapovana.

Italijanski mediji pišu da su preko noći u bloku u kom Kata živi sa majkom i bratom pojavili leci sa dve reči, koje policija istražuje.

Na običnom belom papiru napisano je samo "sto bene", što u prevodu znači "ja sam dobro", piše "Virgilio Notizie". To je podstaklo sumnje da otmičari hoće da poruče da je Kata dobro.

Prema rečima svedoka, Katu je u subotu sa sobom odveo muškarac i otuda sumnja da je devojčica oteta. Njena porodica živi u nekadašnjem hotelu, a istražitalji sumnjaju da se u njegovoj blizini nalazi neka vrsta skolišta u kom su kidnaperi mogli da je drže nekoliko sati.

Jedan od tragova vodi do Bolonje, gde je devojčica navodno viđena u autobusu u subotu uveče, u kom je bila u društvu žene, pišu tamošnji mediji.

Kada je Kata nestala, njena majka je pokušala da izvrši samoubistvo, nakon čega je odvedena u bolnicu i sada je u stabilnom stanju. Policiji je navodno rekla da sumnja ko je mogao da otme njenu ćerku.

 

 

- Nemoguće je da se izgubila, neko ju je zgradbio i odveo. Rekla sam karabinjerima ko bi to mogao da bude - rekla je majka za "Virgilio Notizie".

Jedan svedok, koja bi mogao da bude stanar ili komšija, rekao je tužiocima: „Video sam je kako su je nasilno odvukli prema susednoj zgradi". Vreme je kompatibilno sa vremenom nestanka. To je između 15 i 15.30 časova.

U snimcima nadzornih kamera vidi se da Kata gleda kroz kapiju hotela, a onda se vraća od njih. Pretresi zgrada oko hotela i dalje ne daju rezultate, a teorije o devojčicinom nestanku samo se nižu.

Za sada porodica nije dobila nikakve zahteve za otkup, dok majka pretpostavlja da bi nesporazumi u kući mogli biti razlog za nestanak njene ćerke.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike