Spisateljica Džin Kerol najavila da će od Trampa tražiti još 10 miliona!

23.05.2023

07:45

0

Savezna porota na Menhetnu je 9. majadonela odluku da je Tramp seksualno zlostavljao Kerolovu 1990-ih, a potom je i oklevetao u oktobru 2022. godine

Spisateljica Džin Kerol najavila da će od Trampa tražiti još 10 miliona!
Elizabet Džin Kerol - Copyright Profimedia

Kolumnistkinja Džin Kerol najavila je da će povećati svoj odštetni zahtev u prvom od dva procesa za klevetu, koje je pokrenula protiv bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

Navela je da će zatražiti najmanje još 10 miliona dolara dodatne odštete, zbog komentara koje je bivši američki predsednik izrekao na Si-En-Enu nakon što ga je porota proglasila odgovornim za seksualno zlostavljanje.

 

Printscreen Youtube/CNN
 

 

Savezna porota na Menhetnu je 9. majadonela odluku da je Tramp seksualno zlostavljao Kerolovu 1990-ih, a potom je i oklevetao u oktobru 2022. godine, podseća se u izveštaju Rojtersa.

Porota mu je naložila da plati Kerolovoj pet miliona dolara odštete, ali Tramp je uložio žalbu na presudu i izjavio da su tvrdnje Kerolove "potpuna prevara".

U ponedeljak su advokati Kerolove ukazali na Trampove objave na društvenoj mreži "Istina, u kojima je presudu okarakterisao kao sramotnu, dok je 10. maja na Si-En-Enu kritikovao E. Džin Kerol, tvrdeći da joj treba dozvoliti da izmeni svoju raniju tužbu u kojoj se navodi da ju je Tramp oklevetao, jer je 2019. godine dok je bio predsednik SAD negirao incident.

Tramp je prethodno negirao optužbe, rekavši da Džin Kerol nije njegov tip.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike