Majka popularne jutjuberke optužena za zlostavljanje! Ćerkini prjatelji tvrde - podsticala ih na oralni s*ks, davala opscene komentare

17.04.2023

13:36

0

Autor: J. S. J.

Piper Rokel ima gotovo 11 miliona pretplatnika na YouTubeu, a neki mediji navode da je "teška" oko tri miliona dolara. Suđenje njenoj majci počinje u ponedeljak

Majka popularne jutjuberke optužena za zlostavljanje! Ćerkini prjatelji tvrde - podsticala ih na oralni s*ks, davala opscene komentare
Copyright Printscreen/YouTube/Piper Rockelle

Majka Youtube zvezde Pajper Rokel (15) suočena je sa optužbama da je emocionalno i fizički zlostavljala decu: dirala ih je po intimnim delovima tela, a čak je slala i donje rublje svoje kćeri obožavatelju.

Profimedia
 

 

Nju tuži tuži 11 dece iz ćerkine 'ekipe' i traže 22 miliona dolara. Tvrde da ih je ona podsticala na oralni seks, hvalila se da snima dečiju pornografiju. Takođe navde da ih je Tifani Smit (41) poticala na nošenje odeće koja je naglašavala određene delove tela na videima koji su bili objavljivani na internetu. 

Piper Rokel ima gotovo 11 miliona pretplatnika na YouTube- u, a neki mediji navode da je "teška" oko tri miliona dolara. Suđenje njenoj majci počinje u ponedeljak.

Printscreen/YouTube/Piper Rockelle
 

 

Sojer Šarbino, Donlad Doger, Korin Džoj, Konor Kejn, Simon Harison, Ejden Mekus, Hejden Has, Voker Brajant, Sofija Fergi, Kler Roksmit i Riz Roksmit traže po dva miliona dolara od Smitove i njenog dečka Hantera Hila.

U optužnici stoji da je Smit namerno eksploatisala decu na YouTube stranici svoje ćerke i davala im uznemirujuće komentare.

U žalbi od skoro 150 stranica, grupa tinejdžera i dece opisuje navodno zlostavljanje koje su pretrpeli. Grupa je ovu majku nazvala 'zločestim kontrolorom' i kaže da je često davala neprijatne komentare o njima i njihovim privatnim delovima tela - opscene i eksplicitne primedbe o genitalijama, podsticala ih da budu „seksi“ i „seksualno agresivni“.

Printscreen/YouTube/Piper Rockelle
 

 

Tao se na na jednom video snimku starom dve godine, objavljenom na ćerkinoj YouTube stranici, vidi osam tinejdžera u igri ' ko poslednji prestane da se ljubi' u kojoj je pobednicima ponuđeno 10.000 dolara. Taj video trenutno ima 10 miliona pregleda.

Printscreen/YouTube/Piper Rockelle
 

 

Smitova  je takođe optužena da je deci dodirivala noge, butine i zadnjicu.

Jedan od jedanaest optuženih takođe tvrdi da je Smit poslala nepoznatom muškarcu 'uprljane grudnjake i gaćice' svoje kćerke tinejdžerke i rekla da 'starci vole da pomirišu ove stvari'.

Navodno je i insistirala da mladići skinu majice i rekla 'seks sve prodaje' dok je pitala jednu od devojaka da li 'znaju čemu služi dildo'.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike